MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jest jakis klubowy rabat w aso? ta dla stałych bywalców
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Super. stały bywaleć- czytaj osoba będąca częst o w ASO i biorąca z tamtą masę części - rabat indywidualny
gregski Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czyli wprowadziles mnie w blad, bo pytalem o "forumowy rabat".
jedrekx Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czyli wprowadziles mnie w blad, bo pytalem o "forumowy rabat". z tego co się orientuję to nie ma czegoś takiego jak "forumowy rabat". zresztą każdy jest z innego miasta więc chyba by to nie bardzo dawało radę..
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czyli wprowadziles mnie w blad, bo pytalem o "forumowy rabat". A co byś potrzebował :gwizdanie:
gregski Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wiesz, za dwa tygodnie odbieram auto od kolegi i sie okaze... Na razie kompletuje Audi Music Interface i nie mam np kabla - zdaje sie 8k0 051 592. Auto nie ma pakietu oswietlenia wiec pewnie bede potrzebowal lampki nad dywanikami z okablowaniem oraz podwojna lampke z tylu (moj syn w trasie potrzebuje do czytania).
gregski Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czyli wprowadziles mnie w blad, bo pytalem o "forumowy rabat". z tego co się orientuję to nie ma czegoś takiego jak "forumowy rabat". zresztą każdy jest z innego miasta więc chyba by to nie bardzo dawało radę.. Moze kiedys sie uda cos zorganizowac z audi polska, w koncu sporo klientow na forum. Dzieki za info.
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Lusterka założone ? Składają się ?? nie - muszę jeszcze wpaść do ASO po kilka dupereli ale jakoś nie mam weny na rezanie - pewnie chęci przyjdą jak się w końcu tylny zderzak trafi
alvaro Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Lusterka i dyfuzory w tym wypadku za bardzo nie świrują do reszty...
dawid195a Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Fakt Konkret się prezetnuje z czarnymi detalami Black madafaka
Osiek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 miron78 w black :kox: wygląda ślicznie ale chrom znacznie bardziej odznacza się na drodze black pakietem sie nacieszyłem w B7 i teraz tylko chrom wchodzi w grę Ps. Miron z tej strony
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 miron78 w black :kox: wygląda ślicznie ale chrom znacznie bardziej odznacza się na drodze black pakietem sie nacieszyłem w B7 i teraz tylko chrom wchodzi w grę Ps. Miron z tej strony :polew:
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ps. teraz już z domu No i jeszcze dużo gorzej by wyglądało z rejestracją - teraz fajnie wygląda bo jest jej brak[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 22:24_________________________________________________Ps. fajny sposób na nabijanie sobie postów - chodzić po ludziach i pisać z ich kont w swoim wątku
alvaro Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A co szwagrowi konto założyłeś ?? Drugi komp w Knurowie ?? Dół bo ci będzie teraz net mulił na tym modemowym połączeniu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 23:05_________________________________________________Bo jak konto nie szwagra tylko Twoje drugie to od razu Cię podpierdalam do zarządu i masz regulaminowego BANA :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 A co szwagrowi konto założyłeś ?? Drugi komp w Knurowie ?? Dół bo ci będzie teraz net mulił na tym modemowym połączeniu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 23:05_________________________________________________Bo jak konto nie szwagra tylko Twoje drugie to od razu Cię podpierdalam do zarządu i masz regulaminowego BANA :gwizdanie: zgłosiłem Twojego posta do moderatora jak że nic nie wnosi do wątku jak wykasujesz posta to mam print screana :gwizdanie: jesteś upupiony :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi