H4mm3R Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Marcin - pośpieszyłeś się z tym weselemTeraz do ślubu być jechał w pełnym pakiecie S4 To już wiemy kto był sponsrem wydechu z S4
dziadek Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 a nie planujesz zdjęcia znaczków s-line? czy to co innego tam się mieni na błotnikach ?
jedrekx Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 to jest "Supercharged", a nie S-line
miron78 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 myślałem czy nie dać takich jakie powinny być V6T gdyż w sumie takie powinny być a i nawet z tym co pod maską by się zgadzało - ale na razie będą takie bo szkoda mi je odklejać ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Marcin - pośpieszyłeś się z tym weselemTeraz do ślubu być jechał w pełnym pakiecie S4 To już wiemy kto był sponsrem wydechu z S4 sponsorem był - ale chyba jednej końcówki
marcinollosso Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Marcin - pośpieszyłeś się z tym weselemTeraz do ślubu być jechał w pełnym pakiecie S4 Heh, może i tak ale jak dla mnie (nie tylko dla mnie, bo sporo osób pytało skąd taką fure wytrzasnołem ) to był i tak czad. myślałem czy nie dać takich jakie powinny być V6T gdyż w sumie takie powinny być a i nawet z tym co pod maską by się zgadzało - ale na razie będą takie bo szkoda mi je odklejać---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Marcin - pośpieszyłeś się z tym weselemTeraz do ślubu być jechał w pełnym pakiecie S4 To już wiemy kto był sponsrem wydechu z S4 sponsorem był - ale chyba jednej końcówki to nie chcę wiedzieć ile kosztował cały:)
turdzi Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Fajnie wglada i dobrze ze nie zakladales jakiegos innego wydechu ten oem wyglada fajnie
Flyer Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 myślałem czy nie dać takich jakie powinny być V6T gdyż w sumie takie powinny być a i nawet z tym co pod maską by się zgadzało - ale na razie będą takie bo szkoda mi je odklejać no nie wiem, czy by sie zgadzalo... bo brakowaloby DI foty pod urzedem miasta... zostales juz burmistrzem ? Bardzo fajnie sie prezentuje auto, tylko mam problem ze znaczkiem S4 na grillu.
miron78 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 możesz być pewny że gdyby na grillu znaczna nie było, lub był jakiś s-line czy inny - to dopiero była by wiocha - żadne nie pasował by tak idealnie jak S4 który na miarę został tam wpasowany
jedrekx Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Mirek, nie chcesz podesłać jakiegoś zdjęcia do kalendarza?
Rosemeyer Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Mirek, nie chcesz podesłać jakiegoś zdjęcia do kalendarza? Hefner się znalazl...
jedrekx Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 ojjj tam od razu Hefner po prostu się troszczę o klubowy kalendarz, też bym Ci zaproponował.. ale coś Twój model (mój też niestety) nie za bardzo pasuje do kalendarza Audi A4 Klub Polska
Rosemeyer Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 ojjj tam od razu Hefner po prostu się troszczę o klubowy kalendarz, też bym Ci zaproponował.. ale coś Twój model (mój też niestety) nie za bardzo pasuje do kalendarza Audi A4 Klub Polska wiem, wiem... po prostu wolisz filigranowe blondynki, a nie wielkie tluste brunetki Sorry Mirek za OT, ale weekend się zbliża
miron78 Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 Mirek, nie chcesz podesłać jakiegoś zdjęcia do kalendarza? które z wstawionych foto proponujesz ?
jedrekx Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ja mam 3 typy: ale wybierz wedle swojego uznania, niekoniecznie któreś z tych trzech..
marcinollosso Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja bym był za pozycją nr 2 z tych które kolega wyżej podał
srb38vx Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A ja żadne ,przecież te autko jest brzydkie a jeszcze gorzej jezdzi 2-
Rekomendowane odpowiedzi