boseron Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 współczucia AC odda pieniąze ale serce włożone w prace bezcenne , rzuce hasło w robocie żeby mieli oczy otwarte ---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- moze zadzwonią
FANTOMAS Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 współczucia AC odda pieniąze ale serce włożone w prace bezcenne.... tiaa wpiszą VIN i oddadzą to co w serii z VIN-u a wszystko modzone powie paaa....
boseron Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 pisząc serce miałem na myśli również pieniądze włożóne w modyfikacje- nie do odzyskania, to tak naprawde może spotkac każdego z Nas niestety
KERCZI Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kur*a zabilbym ch*ja jak bym go kiedys dorwal...
NYNA Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 współczucia AC odda pieniąze ale serce włożone w prace bezcenne.... tiaa wpiszą VIN i oddadzą to co w serii z VIN-u a wszystko modzone powie paaa.... Mało tego kumplowi nie chcieli wypłacić za to w co był doposażany samochód w salonie przy kupnie i było to na fakturze zakupu a oni sobie z VIN-u brali i wychodziło im że jest to niższa wersja, dopiero po roku walki dopłacili resztę. To są dopiero złodzieje, nie dosć że człowiekowi auto ukradną i już jest stratny jak auto było doinwestowane to jeszcze ubezpieczyciel też tylko patrzy jak tu zrobić żeby dać jak najmniej.
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 K*rwa a wczoraj dzwoniłem do Mirka bo widziałem taką S4 i myślałem że to on, a tu takie k**estwo :kwasny:
wojtas-audi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Musieli obserwować wcześniej Masakra
MARCIN607 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 :rant::rant::rant::rant::rant::rant: Skurw.........ny jeba....ne takim powinni ciąć ręce przy łokciu :rant:
Timac Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tez to kiedys przechodzilem. Wspolczuje
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Współczuję Mirek.. Miejmy nadzieję że szybko ktoś ją zlokalizuje bo w końcu w życiu klubowym jest autko dobrze znane.
peter22 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 teraz pozostaje przegladac allegro za częściami może rozpoznasz coś , albo całe auto będzie do sprzedania z przeszczepionym polem numerycznym . Szkada bo furka była dopieszczona na maxa:facepalm:
alvaro Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Co za qurwy j**ane złodzieje... Maiłeś alarm ? Ukradli z kluczem czy jyż mają patent na nowe A4 ? Współczucia Miras...
skovroon Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie ma chu.ja auto musiało być obserwowane. Może po prostu jakieś śmiecie śledzili Twój wątek, widzieli co dołożyłeś, ile kasy mogą wziąć za poszczególne dodatki. Powiedz zawinęli Ci go z domu czy gdzieś z miasta? Brak słów na to skur.wysyństwo na prawdę Nie tak dawno zawinęli kumplowi golfa V w łodzi.. też fajnie doposażonego. Dostał namiar na jakiegoś gościa który kręci się w tym "środowisku" i dowiedział się że po kilku dniach auto wyjechało z PL. Podejrzewam że może być i tak z Twoim Jedynie co Ci pozostaje to obserwować allegro i może warto byłoby wyskoczyć któregoś dnia na giełdę do Poznania. Może coś tam poznasz swojego. Ale co ja Ci będę tłumaczył... 3m się chłopie i rób wszystko żeby sku.rwieli dopaść
fantowski Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 za***ać skur.ysynów to mało! podwieście info o kradzieży na głównej, do tego pasuje ruszyć wątek na fb niech idzie w Polske.. może ktoś przyuważy bo tak zmodzonych B8 nie ma w PL... Współczucia..
PABLO Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wrzuciłem info na fejsa o tym zdarzeniu i dałem szczegółowe informacje paru taksiarzom w Krk jeśli chodzi o moje miasto, może ktoś gdzieś zobaczy, tyle mogłem na tą chwilę zrobić..
Rekomendowane odpowiedzi