grn Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 szukam 4 dekielków OOOO do felg, jak bym ktoś miał na stanie, chętnie łyknę coś w ten deseń (dekle vw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 wstaw nowe foto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 narazie dwie fotki: Uploaded with ImageShack.us w miedzy czasie przybyło parę rzeczy, niedługo porządne zdjęcia i opis. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 prezentuje się ja bym jeszcze zmienił znaczek s-line z grilla na znaczek klubowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ciemny kolor+ta fela robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Najlepsza felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 zazdroszczę KW ładne autko jedynym minusem dla mnie jest malowanie feli reszta ok i plany tez na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 zazdroszczę KW ładne autko jedynym minusem dla mnie jest malowanie feli reszta ok i plany tez na + dzieki Fela robiła by robotę, niedawno widziałem avanta b6 na czarnej feldze s-line i się zakochałem ale kasa poszła na przegub i łożysko lewe oraz obie końcówki drążka lemfordera. Ale malowanie w niedługiej przyszłości bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 wiesz ze czarne Fele wizualnie wyglądają na dużo mniejsze zamiast malowania Fel zakup obramowki szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 wiem wiem ze ta felga zginie na tym aucie, ale czarna błyszcząca felga + białe zaciski robią robotę podczas jazdy W planach mam tylko OOOO srebrne zostawić, reszta co się da na ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Na blachach LU może ogarniesz się kiedyś z tym cwaniaczkiem wojcim i wpadniesz na spot do LZ...?[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 23:17_________________________________________________ a z tą fotką śmiało bym walił do kalendarza klubowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 można, kiedy planowany jakiś najbliższy? wybieram się na majovwke do Ryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 chcesz wszystko na czarno, przecież lampy już miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 można, kiedy planowany jakiś najbliższy? wybieram się na majovwke do Ryk To tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa w nagrodę mała sesja, i parę rzeczy które doszły - dekielki do felg, - kiera s4, - sticker - klocki przód ATE, - końcówki dróżka lemfordera, - prawe łożysko i przegub, - dywaniki welurowe - antracyt Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 ale dupecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Piękne auto widziałem wczoraj na żywo pod placem zamkowym ok 19:30 w Lbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 dzięki dzięki mam ori wtyczki do lamp, dziś muszę podłączyć prawą lampę, bo jeżdżę tylko na mijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ładnie leży yebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi