grn Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 LU_Angel między te dwa ciemne auta jakieś fajne sreberko dobrze by się wpasowało :gwizdanie: grn jest kox zapraszamy w piatek moze na mc bułke ?
dami9 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W tym paździerzu taka gleba wszędzie gdzieś trzemy , jak można tak jeździć ? A tak naprawdę Konrad wiesz że jest kosa . I wyczekiwać jutrzejszego up'a bo naprawdę będzie gruby!
grn Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 W tym paździerzu taka gleba wszędzie gdzieś trzemy , jak można tak jeździć ? A tak naprawdę Konrad wiesz że jest kosa . I wyczekiwać jutrzejszego up'a bo naprawdę będzie gruby! jak nie trzemy, to na mini krawężniku czy koleinach się zawieszamy :D [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 22:56_________________________________________________kolejny update: - podsufitka obklejona czarną alcantarą :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: - LED'y na tył - wzór II lift - rozpórka górna i dolna by Labiel - kolejne zabawy ze znaczkiem :-)
krzysiekTDI Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Bardzo ładne auto , mody powiedz gdzie kupiłeś tylne lampy LED
Armi Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zmiany na mega plus Widzę, że w lubelskim teraz wszyscy czarny sufit rezają Z białym znaczkiem zdecydowanie lepiej Ledy, sam wiesz
slepy Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zmiany na mega plus Widzę, że w lubelskim teraz wszyscy czarny sufit rezają Z białym znaczkiem zdecydowanie lepiej Ledy, sam wiesz czarny sufit w modzie, ciekawe kto sie pierwszy wybije i jebnie jakąś niezłą ceratkę na sufit
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zmiany na mega plus Widzę, że w lubelskim teraz wszyscy czarny sufit rezają Z białym znaczkiem zdecydowanie lepiej Ledy, sam wiesz czarny sufit w modzie, ciekawe kto sie pierwszy wybije i jebnie jakąś niezłą ceratkę na sufit biały znaczek to jest to będziemy godnie reprezentować lubelskie na majóVWce w przyszłym roku
grn Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 to jest sufit kosa ! jeszcze maskę, zderzaki przedni i tylni pomaluje i można będzie się pokazywać między ludzi powiedz gdzie kupiłeś tylne lampy LED lampy są na allegro proszę: http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-led-czerwone-audi-a4-95-01-sedan-i1779318003.html
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 to jest sufit kosa ! jeszcze maskę, zderzaki przedni i tylni pomaluje i można będzie się pokazywać między ludzi powiedz gdzie kupiłeś tylne lampy LED lampy są na allegro proszę: http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-led-czerwone-audi-a4-95-01-sedan-i1779318003.html Burberry, miałem gdzieś fotki A4 w tym klimacie
medik Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 grn jest coraz lepiej Diody znacznie odmłodziły tył. Jaką masz średnicę tych wydechów ? Weszły bez podcinania zderzaka ? Lubelszczyzna reza najwięcej, tak mi się widzi :gwizdanie:
Armi Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Końcówki takie same jak u mnie, Kowiego i pół forum http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1773676901.html Zderzaka podcinać nie musisz tylko nie wiem jak u siebie dwie turki zamontujesz
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Tak w ogóle to ciezko dostać ten materiał w krate juz od pewnego czasu szukam
Michał Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 fajnie wygląda traktor, dobre foty jedyne co mi nie pasuje to te fotele, reszta malyna
grn Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 fajnie wygląda traktor, dobre foty jedyne co mi nie pasuje to te fotele, reszta malyna mi tez miałem wkładać kubły w materiale, ale nie pasowały by do sufitu, moooożee kiedyś kubełki w skórze wpadną, chociaż szczerze to mam już dosyć skóry.
paput Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 też chciałęm znaczek na grillu zrobić w ten sposób
Armi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Biały znaczek rządzi Jak jest dominantą :gwizdanie: w przypadku auta grn-a tak właśnie jest
jozek726 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ten sufit jest mega :kox: jak to zrobiłeś ? flok czy jak ?
mrogal Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ten sufit jest mega :kox: jak to zrobiłeś ? flok czy jak ? alcantara
Rekomendowane odpowiedzi