K2 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 dokładnie trochę więcej roboty przy tym ale wygląd później
plastuch Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 No K2 dawno tu nie zaglądałem i prosze idziesz z modamy tak trzymac
Shady1991 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tak z ciekawości ile cię wyniosło obszycie?? Bo też myślę nad tym Tylkoo auto gratowe i nie wiem jakie kolory wybrać ?P A mod bardzo fajnie zrobiony:)
K2 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 Etap I (koszt 1200) -fotele przednie -kanapa tylna -boczki -mieszek -gałka zmiany biegów -hamulec ręczny Etap II (koszt 420) -konsola środkowa -tunel środkowy -podłokietnik -obici foteli przednich to z tylu Etap III (okolo 200) -schowek pasażera -wszystko od dekora w dol -obudowa kierownicy Etap IV (jeszcze nie pytałem ) -podsufitka -słupki -tylna polka
Klajtekkk21 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 za***iście wygląda ta skórka u ciebie :naughty:
K2 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 no nie powiem ale jak skończę to wtedy będzie wyglądać chyba jeszcze na tym forum nie ma takiego pakietu jak ja zaserwuje swojej
plastuch Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nowak zrobił sobie pełną skóre no ale to było w TT Jak już ogarne tego swojego parcha to robie w nim pół skóre z czerwona nicią
Kabar Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wszystko bardzo fajnie wyszło Tylko dałbyś lepsze foto skór..ale z tego co widzę to czarna jest ta miękka z widocznymi żyłkami no wlasnie o to chodzi ze na fotele i reszte prawdziwa skora kosztuje sam material, a gdzie robota do tego...cenka bardzo fajna ale ciekawe jak bedzie z ta skora na dluzszy czas...a te klameczki czym malowales przy dobrej jakościowo skórze to sam materiał przeskoczy kwotę , która tu padła Oczywiście nie twierdzę, że jest ona gorsza czy coś w tym stylu..ale patrząc na sam fakt zakupu surowca to jest mała cena Pewnie szył z "meblówki" bo najtańsza skóra samochodowa (włoska) kosztuje ok 80-90 zł za m2.
Wojtasss Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sorry ze tak sie podepne ale gdzi kupic te ramki a4klubu?
Reggi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wszystko bardzo fajnie wyszło Tylko dałbyś lepsze foto skór..ale z tego co widzę to czarna jest ta miękka z widocznymi żyłkami no wlasnie o to chodzi ze na fotele i reszte prawdziwa skora kosztuje sam material, a gdzie robota do tego...cenka bardzo fajna ale ciekawe jak bedzie z ta skora na dluzszy czas...a te klameczki czym malowales przy dobrej jakościowo skórze to sam materiał przeskoczy kwotę , która tu padła Oczywiście nie twierdzę, że jest ona gorsza czy coś w tym stylu..ale patrząc na sam fakt zakupu surowca to jest mała cena Pewnie szył z "meblówki" bo najtańsza skóra samochodowa (włoska) kosztuje ok 80-90 zł za m2. Racja..ale meblówka czy nie ważne że ładnie zrobiona i właścicielowi się podoba
K2 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 nie wiem z czego szył ale zapytam i dam odp http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187052.0 <----RAMKI [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:10_________________________________________________Panowie co zrobić z tym ?(sterowanie ele szybami ) 3 opcje: 1. nie ruszać zostawić w czarnym połysku ? 2. pomalować na czarny mat ? 3 pomalować na biały mat
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wszystko fajnie ale kiedy zmieniasz kiere od eski bo teraz niezbyt dobrze to wygląda z tą starą
krzysiek23 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 nie wiem z czego szył ale zapytam i dam odp http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187052.0 <----RAMKI [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 18:10_________________________________________________Panowie co zrobić z tym ?(sterowanie ele szybami ) 3 opcje: 1. nie ruszać zostawić w czarnym połysku ? 2. pomalować na czarny mat ? 3 pomalować na biały mat ja bym zdecydowanie zostawil,polysk mi sie podoba do czarno bialego srodka jak dla mnie pasuje
K2 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 kiere później Obecnie mam do zrobienia : wymiana tarcz i kolców tył przód wymiana konsoli i tunelu + łokieć pomalować all na czarno wszystkie plastiki w środku zdjac naklejki z tylu i pomalowac znaczek audi tylny na black masa tego [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 21:29_________________________________________________ możne tak tez ladnie i pasuje do białej skory w boczku
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak lepiej Ale z drugiej strony jak ktoś będzie otwierał drzwi brudnymi rękami to zaraz będzie ciemniejszy kolor rączki
K2 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 wiec pójdą w biały mat narazie brak czau z powodu zabawy w hydraulika na mieszkaniu ale jak pomaluje wrzucę foty
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Musimy się kiedyś zgadać na spocie jak będzie większy spontan w Małopolsce, oblookam z bliska coś to wyrezał
K2 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie am problemu napewno poznasz to bedzie jedyna koza w stadzie
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie am problemu napewno poznasz to bedzie jedyna koza w stadzie
K2 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Żeby nie było że z modami stoję w miejscu oto kilka fot z 2 etapu obszywania
Rekomendowane odpowiedzi