variocustoms Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 co do samego filtra to szału nie robi, ot bawełna, złe nie jest ale są lepsze, może sam filtr podmienisz rura fajnie się prezenci, plastik czy stal?
malik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 jest git ;D jak sie jezdzi ?? Ono nie jeździ. Ono napier*ala A tak na serio to dzisiaj na suchym na prawde niesamowicie. Wczoraj jak wracałem od Witka w deszczu to ESP paliło się prawie non stop
ono Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ono nie jeździ. Ono napier*ala smiley Weź sie odpie ..... co ? Kreski git
malik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ono nie jeździ. Ono napier*ala smiley Weź sie odpie ..... co ?
mgtan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 jest git ;D jak sie jezdzi ?? Ono nie jeździ. Ono napier*ala A tak na serio to dzisiaj na suchym na prawde niesamowicie. Wczoraj jak wracałem od Witka w deszczu to ESP paliło się prawie non stop to już czas zmienić gumy na lepsze... jak to ładnie ktoś powiedział: "z samochodem jest jak z dziwką, bez dobrej gumy nie pojedziesz" :polew: zrób tak jak w RS3 (mimo że quatrro) to z przodu ma 235 a z tył 225
Kolkov Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ono nie jeździ. Ono napier*ala smiley Weź sie odpie ..... co ? :polew: wynik
kuredu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Malik weź podaj na PW nr rej żebym wiedział z kim się nie próbować na trasie jak się spotkamy :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Malik weź podaj na PW nr rej żebym wiedział z kim się nie próbować na trasie jak się spotkamy :gwizdanie: W0 MAL1K
malik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Malik weź podaj na PW nr rej żebym wiedział z kim się nie próbować na trasie jak się spotkamy :gwizdanie: F1 RACIN
KmK Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 serie miałeś nieco słabszą od mojej, tylko jak by się tu pozbyć 300kg nadwagi.. odetne tył i dach i będzie napewno fajnie się przemieszcza to i tak furka do lansu, to brak awd nie przeszkadza, bo w deszczu i śniegu stoi sobie w garażu
Reggi Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ono nie jeździ. Ono napier*ala smiley Weź sie odpie ..... co ? :polew: :polew: Malik nie myślałeś żeby zamiast tego gotowego dolutu zrobić power rurę z kwasu i filtr gąbkowy ?
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 pięknie to musi gonić - nie same konie mnie zachwycają a raczej stosunek ps/100kg masy
malik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ono nie jeździ. Ono napier*ala smiley Weź sie odpie ..... co ? :polew: :polew: Malik nie myślałeś żeby zamiast tego gotowego dolutu zrobić power rurę z kwasu i filtr gąbkowy ? To co zamówiłem to dedykowane rozwiązanie do tego konkretnego silnika. Ma nawet miejsce na zainstalowanie fabrycznej przepływki. Na razie zobaczę jak to sie będzie sprawować. Jeśli będę miał zastrzeżenia to wtedy pomyślę o innych rozwiązaniach.
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 To co zamówiłem to dedykowane rozwiązanie do tego konkretnego silnika. Ma nawet miejsce na zainstalowanie fabrycznej przepływki. Na razie zobaczę jak to sie będzie sprawować. Jeśli będę miał zastrzeżenia to wtedy pomyślę o innych rozwiązaniach. w przypadku power rury tez mozna założyć ori przepływke (łącznik i 4 objemki) A jak ci ładnie bedzie puszczać powietrze w dolot , baby beda sp***dalać z chodnika w krzaki :kox:
malik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 w przypadku power rury tez mozna założyć ori przepływke (łącznik i 4 objemki) Niestety w tym silniku sprawa jest problematyczna. Wiele elementów stanowi inegralną część osłony silnika (filtr powietrza oraz przepływka). Nie da się tego ot tak przełożyć do jakiejś rury
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 w przypadku power rury tez mozna założyć ori przepływke (łącznik i 4 objemki) Niestety w tym silniku sprawa jest problematyczna. Wiele elementów stanowi inegralną część osłony silnika (filtr powietrza oraz przepływka). Nie da się tego ot tak przełożyć do jakiejś rury nie mozna wydłubać jakoś przepływki stamtąd ???
Rekomendowane odpowiedzi