Robert0392 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Moja Audiczka: :a4fan:BYŁO: OBECNIE: I tak... jeśli chodzi o zewnątrz to: -przednie światła black DEPO:good: -tylnie lampy DEPO:good: -przyciemnić szyby (wszystkie boczne i tylnią) -pomalowanie dokładki tylniego zderzaka:good: -zderzak przód po II-lifcie z pomalowaną dokładką -dokładki progowe -koncówke wydechu Z DRUGIEJ STRONY TEŻ DOSPAWAM TAKĄ RURKE:naughty: -Podszybie polift -spoiler/lotka (JEST... CZEKA NA WIOSNE I MALOWANIE:)) -GRIL - ALUSY maluje na czarno... (kupiłem wentylki z logo Audi -Polerka całej Niuni:thumbup1: -GWINT SuperSport Wewnątrz: -kratki z podświetleniem -ramki chromowe na zegary -czarno czerwona gałke od biegów z czerwonym podświetleniem i czarno-czerwonym mieszkiem -obszycie w skóre kierownicy i ręcznego:good: -daszki z podświetleniem -Led jako światełko:thumbup1: JAK COŚ JESZCZE WYMYŚLE TO NAPISZE I JAK ZROBIE TO POKAZE:)
vdm Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Moja Audiczka:) kupie radio PIONEER DEH-2300UB z czerwonym podświetleniem:) fajną gałke biegów + srebne ringi nazegary i pokrowiec na kierownice z czerwonymi dodatkami +jakieś ładne lampy, ładny spoiler, i jakaś ładna końcówka tłumika. wczoraj maloałem zaciski, alu moze być +ANGEL EYES+SOCZEWKA BLACK. a tak dodatkowo to jeszcze kupie jakiś fajny sprzęt (tuba,zmachol), białe boczne migacze, CO SĄDZICIE:)?? nie kupuj pokrowca na kiere... nie kupuj żadnych ładnych lamp i spojlera - teraz jest ok nie kupuj endżel szajsu - bo to nie E36 bi em dablju kup dywaniki welurowe... kup lampy przednie zespolone II lift... i będzie GIT i daj więcej zdjęć z zewnątrz
andr3i Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 te zdjecia to koszmar jakis robiles je pod slonce i tak naprawde to nic nie widac dokladnie do tego te opisy pod nimi co bys kupil daj porządne foty środka i z zewnątrz zmontuj jakis konkret opis co masz z wyposazenia a potem daj planowane mody i ogarnij swoj wątek na nowo bo ten nie zacheca do ogladania i komentowania twojego autka BTW witamy kolejnego uzytkownika w klubie i fajnie ze nam pokazales swoja niunke
Coleman Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dywaniki bym wywalil wyglada to jak wiejski tuning a ogólnie to ładna sztuka
Gość boskizigoloo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 co do anglel eyes to odradzam mam i polecam lampki z FL-a :kox:sam na takie zmieniam:) :hi:
Robert0392 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dlaczego odradzasz anglel eyes?
kamil22lodz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Robert zastanów się zanim zrobisz coś dwa razy ,i wydasz kasę , zmień na depo zespolone lampki , jest dużo zamienników tego typu, 2 lift- nie kupuj angelsów ,ponieważ po krótkim czasie będziesz żałował,one z pozoru wydaja się ładne ale na początku! Ja kupiłem i po 2 miesiącach zaczęły mi strasznie parować , soczewki zaczęły drgać , także nie polecam , co do autka ładne - na kierownice nie zakładaj pokrowców bo to było modne w latach 80tych . ewentualnie skora perforowana ,obszycie, lub zwykła, spoiler-zapomnij -bo audi straci urok - i dywaniki jak najszybciej Aut - to nie ten styl i marka !! zobacz batalion może się czegoś nauczysz !! I pójdziesz odpowiednim krokiem !! mniej więcej coś takiego! http://allegro.pl/nowe-reflektory-audi-a4-99-01-h7-h7-l-p-tyc-komple-i1539140643.html pozdrawiam
Polko_V Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 moze nie odnosnie ale tych niektorych planow: ...pokrowiec na kierownice z czerwonymi dodatkami :doh1: ...ładny spoiler ...+ANGEL EYES+SOCZEWKA BLACK ...i te dywaniki CO SĄDZICIE:)??... sadze ze audi bardzo ladna i zweryfikuj mody, bo jak zrobisz takie "przeszczepy" w niej jak piszesz to bedzie lipa
karol24 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 jak Ci się nie podoba Twoja 3ramienna kiera to może się z kimś zamień na taką, do której będzie pasował ten pokrowiec i zdejmij z fisa ramkę, zegarki lepiej wtedy wyglądają Ps, mylę się czy tylne zderzaki RS4 do limuzyn nie istnieją w B5 bo to były tylko avanty
swir88 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Karin24 nie mylisz sie .... Nawet jak by byly to dziwne polaczenie z przodu polift a z tylu rs4 .... Te czerwono czarne dodatki we wnetrzu jak dla mnie kupa .... lepiej czarne wygladaja czytalem ze chcesz do batalionu wiec działaj dzialaj bo dluga droga przed toba
Olaf Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 -zderzak tył RS4 rs4 tylko kombi a ty masz sedana -zderzak przód po II-lifcie -dokładki progowe na co ci z tylu zderzak rs4 z avanta a przod po lifcie to sie kupy nie trzymie zaloz progi z calibry i bedzie git :polew: :wallbash: :wallbash: kup se cinquecento lepiej
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 jak Ci się nie podoba Twoja 3ramienna kiera to może się z kimś zamień na taką, do której będzie pasował ten pokrowiec i zdejmij z fisa ramkę, zegarki lepiej wtedy wyglądają Ps, mylę się czy tylne zderzaki RS4 do limuzyn nie istnieją w B5 bo to były tylko avanty kiera mi sie podoba tylko była troche poscierana i chciałem na jakiś czas to zakryc dopoki nie dam do obszycia i kupiłem pokrowiec. Z tym zderzakiem dobra sorry pomyliłem sie (pewnie miałem na myśli przedni) no ale dobra mój błąd Karin24 nie mylisz sie .... Nawet jak by byly to dziwne polaczenie z przodu polift a z tylu rs4 .... Te czerwono czarne dodatki we wnetrzu jak dla mnie kupa .... lepiej czarne wygladaja czytalem ze chcesz do batalionu wiec działaj dzialaj bo dluga droga przed toba wiem ze długa ale zamierzam przez nią przejśc -zderzak tył RS4 rs4 tylko kombi a ty masz sedana -zderzak przód po II-lifcie -dokładki progowe na co ci z tylu zderzak rs4 z avanta a przod po lifcie to sie kupy nie trzymie zaloz progi z calibry i bedzie git :polew: :wallbash: :wallbash: kup se cinquecento lepiej kwestje zderzaka juz wyjaśniłem przedni załoze po 2gim lifcie bo tak chce. progi jeszcze sie zastanawiam bo prawie co dziennie widze b5 z dokładkami progów ale nie wiem czy to orginalne. Cinquecento fajne autko tylko do sexu troche nie wygodne (kolezanka miała) wiec zostane przy mojej A4. A tak ogólnie rzecz biorąc Kocham AUDI podobnie jak Wy koledzy i mimo tego ze macie ze mnie to i tak bede sie starał o B5B!!! Pozdrawiam
Robert0392 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 z takim podejsciem masz szanse
HaVoK Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 -zderzak tył RS4 rs4 tylko kombi a ty masz sedana Dla chcącego nic trudnego.. Chyba że kolego nie widziałeś jak rezają zderzaki RSowe do sedanów... Zresztą z tego co się orientuję to Medik reza coś takiego. Także daleko nie trzeba szukać. :gwizdanie: na co ci z tylu zderzak rs4 z avanta a przod po lifcie to sie kupy nie trzymie zaloz progi z calibry i bedzie git :polew: :wallbash: :wallbash: kup se cinquecento lepiej Jeżeli taką ma koncepcje to niech tak robi. Nie rozumiem skąd ten śmiech. Chłopak chce coś rezać, zarejestrował się na forum i zamiast dać mu wskazówki to spotyka się z taką reakcją
Rekomendowane odpowiedzi