Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie osobiście,bardziej pasuje mi w tygodniu :).Co do dnia jestem w stanie się dostosować ale napewno po 19.Jeśli chodzi o weekend czyli niedziela około 18 to tak średnio pasi :>

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ej GUGAS widzialem jak przejechałes dzisiaj na wileńskiej :decayed:

Opublikowano

Hehe no widzisz trzeba wpadać na spoty to byś mnie znał osobiście :P Stałeś pod XXVI LO ?? Panowie co powiecie jakbyśmy spota zrobili w przyszłym tygodniu wtorek, środa (11 lub 12 grudzień) ??

Kto jest chętny niech krzyczy :)

no stalem. wymienialem kolo gdyz zlapalem gume albo jakos mi przebil ; o yebaki jedne

ja bym w ta srode jakos bo mam teraz maturki i luzik troche ;P

Opublikowano

gugas to ja tez bede :D .... na foni chyba ale bede:D... :audi:.. :a4fan:

Opublikowano

Witam,ja również pisze się na przyszły tydzień,preferuje 11 ale jeśli większości bedzie pasowało 12 to jakos się dostosuję :>

pozdrawiam...[br]Dopisany: 04 Grudzień 2007, 09:59 _________________________________________________Co tutaj taka cisza? :shocked:

Czyżby wszyscy choinke ubierali :>

Jak ze spocikiem??gugas,maku211,tutusik,ballcerr,SEB-A4 ...Dajcie znać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

GUGAS wy z Łodzi macie fajną drogę do Częstochowyy może pisałbyś się na spocik większy troszke tu masz linka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9133.1905.html poczytaj i daj coś znać :audi::a4fan:

Opublikowano

Witam,ja również pisze się na przyszły tydzień,preferuje 11 ale jeśli większości bedzie pasowało 12 to jakos się dostosuję :>

pozdrawiam...[br]Dopisany: 04 Grudzień 2007, 09:59 _________________________________________________Co tutaj taka cisza? :shocked:

Czyżby wszyscy choinke ubierali :>

Jak ze spocikiem??gugas,maku211,tutusik,ballcerr,SEB-A4 ...Dajcie znać :)

Pozdrawiam

wiesz ja bym chcial bardzo.. no ale...

wlasnie zawsze sa jakies ale.. :P ja juz nie mieszkam w lodzi . wiec na spocik 420 km troche niebradzo :).. bede za to na zlocie zimowym :).. ale zycze wam jak jak najwiecej :audi: na spociku.. gugas . SEB-A4 zapraszam serdecznie na http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,21259.0.html moze pomozecie mi cos ruszyc . bo chyba u mnie w miescie to tylko tacy po 100 :audi: jezdza. jeszcze raz milej zabawy :a4fan:

Opublikowano

no czekam na propozycje no ;p myslalem ze dzisiaj bedzie ; ( a zadnego odzewu nie bylo : (

Opublikowano

Dajcie znać chętnie też wpadne. Pasuje mi od środy :quattro:

Opublikowano

Witam. Ja również czekam na info o spociku. Może w końcu uda mi się do Was podjechać. Pzdr.

Opublikowano

Gugas no co sie do mnie nie odzywasz :bicz2:

a może by tak Panowie z Łodzi zawitali do nas 29 grudnia na spocik częstochowski????

zapraszamy serdecznie

Gugas proszę o kontakt na GG :rant:

:)

osa pozdrawia Łodź :a4fan:

Opublikowano

jeżeli zdrowie dopisze i nic mi nie wypadnie nagłego to jestem za czwartkiem. :)

Opublikowano

Tradycyjnie, wstępnie to i ja się pisze na spocik. :th:

Opublikowano

ja bym był za godz 19 gdzies :> bo mam szkole i tak kolo 20.30 21 musialbym sie zmyc : (

Opublikowano

Witam,czwartek tj.20 pasuje :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

ej ja w czw. mam 18tke kolegi o 22, wpadlbym do was o 21 :) ustalmy no. GUGAS ZARZADZ :D :bicz3:

tylko moja niunia jest troche brudna :P

Opublikowano

Czwartek 20-ty to dobry dzień. Postaram się podjechać na 20:30

Opublikowano

mapka jest na 1 stronie.

ej Jak jade z retkinii to jade mickiewicza omijam kosciuszki i skrecam pozniej w prawo do piotrkowskiej tak ? a ten sphinx to jest jakos obok vobisu ? bo na tej ulicy chyba jest vobis tak ?

Opublikowano

Witam. Panowie, rozmawiałem dzisiaj z moim kolegą BARMAXX-em, który udziela się na forum Audi-Manii i poinformował mnie, że w sobotę jest spocik wigilijny, cytuję:

Oficjalny zlot AFK odbędzie się:

Łódź sobota 22.12.07 Parking M1 godzina 17.00 Zapraszam!!

Prawdopodobnie pojawi się na spociku w czwartek, to jeszcze poda nam szczegóły.

Do zobaczenia. Pzdr.

Opublikowano

mapka jest na 3 stronie.

ej Jak jade z retkinii to jade mickiewicza omijam kosciuszki i skrecam pozniej w prawo do piotrkowskiej tak ? a ten sphinx to jest jakos obok vobisu ? bo na tej ulicy chyba jest vobis tak ?

tutusik - jest tak jak piszesz...jedziesz Mickiewicza, przecinasz Kościuszki, nastepna to Piotrkowska-skręcasz w nią w prawo...przejeżdzasz ok 50 metrów i po prawej widzisz SPHINX-a ... i własnie tam sie spotykamy. Trafisz bez problemu.