Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hyhyhyyyyhyhy to ty nieżle się rozbujałeś :D ja dziś składam aplikację do Krotoskiego :) trzeba próbować ...nie drzwiami to oknem a wejdę ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

odjebalo ci się w głowie :grin::decayed:

hyhyhyyyyhyhy to ty nieżle się rozbujałeś :D ja dziś składam aplikację do Krotoskiego :) trzeba próbować ...nie drzwiami to oknem a wejdę ;)

a po co ty tam ?

mam kolehe ktory pracuje u nich mowi ze wszystko fajnie pieknie tylko kasa jest tak smieszna ze nie wiadomo co z nia robic :facepalm:

Opublikowano

a po co ty tam ?

mam kolehe ktory pracuje u nich mowi ze wszystko fajnie pieknie tylko kasa jest tak smieszna ze nie wiadomo co z nia robic :facepalm:

Moja kasa też śmieszna ...nie wiem jaka śmieszniejsza :) trzeba sprawdzić

Opublikowano

a po co ty tam ?

Moja kasa też śmieszna ...nie wiem jaka śmieszniejsza :) trzeba sprawdzić

1550 netto pan za biurkiem ktory przyjmuje samochody,obdzwania czesci,przyjmuje petentow wiec mysle ze tam gdzie robisz bedzie ci lepiej

ale jak masz zyczenie probuj :decayed: kto nie ryzykuje nie pije szampana :grin:

Opublikowano

To jest sprzedawca nowych samochodów zatem jak się postaram to wyciągnę więcej :D poza tym chyba nic nie stracę jak wystartuje ? :D

Opublikowano

To jest sprzedawca nowych samochodów zatem jak się postaram to wyciągnę więcej :D poza tym chyba nic nie stracę jak wystartuje ? :D

wiem co to za stanowisko bo dzisiaj do mnei dzownil ze szukaja sprzedawcy"nowych samochodow"

Madzia powodzonka zycze :hi:

Opublikowano

no popatrz jakie masz znajomości :)

Opublikowano

jeszcze trochę, to ja taką firmę otworzę, że wszystkich fanatyków OOOO poprzyjmuję:D Firma pewnie padnie, bo będziemy sami jeździć tymi autami:D

Opublikowano

DJ, biere rs7 na testy! ;)

Opublikowano

a po co ty tam ?

spoko spoko Klysiu odkupisz dobra furmanke :D

co do tematu o którym gadalismy ogarniam go bede mial odp w srode rano najpozniej

Opublikowano

:hi:

DJ kiedy masz czas? potrzebuje zamiast kata zwykla rurke wspawac a za kase z kata skolowac turbo awx i kolektor oraz flansze pod egr. pomozesz? ;)

Opublikowano

pomogę, ale nie w kwestii spawania - tutaj mogę polecić ziomka na Mazowieckiej 55, albo Auto-Mark przy KOlumny 105b - dość dobre ceny mają:)

Opublikowano

U jak ziomek jest na Mazowieckiej 55 to mozna sie na Ciebie powolac ewentualnie na Kolumny?? Kryniu wlasnie u nich przelot montowal to i przy okazji kata wyebal. Bede musial w koncu cos zrobic z tym klekotem bo juz muli masakrycznie :facepalm:

Opublikowano

Siemka jedź na mazowiecka tam ci ogarną .DJ i ja bym potrzebował pomocy wymianę sprzęgła i trochę klamotów turbo ,wtryski Już czas coś z tym parchem zrobić żeby to jeździło

Opublikowano

oficer kiedy wezmiesz wiazke bo zgnije mi w garazu :D

Opublikowano

ludzie co wy z tą mocą???? :wallbash: samochód na nasze drogi jak ma 100KM to świat!!!! wycinanie kata, robienie przelotów, wymiana wtrysków, turbin, wycinanie egr-ów.... PO co to wszystko? Na co to komu??? :facepalm:
Może mi ktoś wytłumaczyć?? Co wy z tych dizzzli chcecie zrobić wyścigówki??? Silniki na gnojowice są do przemieszczania się z punku A do punktu B a nie wyścigów ulicznych...

Magdalenah życzę szczerze powodzenia i trzymam kciuki :thumbup1:
Opublikowano

ludzie co wy z tą mocą???? :wallbash: samochód na nasze drogi jak ma 100KM to świat!!!! wycinanie kata, robienie przelotów, wymiana wtrysków, turbin, wycinanie egr-ów.... PO co to wszystko? Na co to komu??? :facepalm:

:polew: :polew: :polew: :polew:

co masz 60 lat żeby takie głupoty gadać?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

co masz 60 lat żeby takie głupoty gadać?

a Ty masz 15 by nie zrozumieć tego co napisałem? :thumbdown::doh:

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć?? Co wy z tych dizzzli chcecie zrobić wyścigówki??? Silniki na gnojowice są do przemieszczania się z punku A do punktu B a nie wyścigów ulicznych...

Magdalenah życzę szczerze powodzenia i trzymam kciuki :thumbup1:

Po co moc? Dla bezpieczenstwa. Dzisiejsza ( tak mi sie wydaje ) moc produkowanych auto to okolo 150 km. Ze starym ropniakiem 115 z niesprawna turbina, nie chce aby podczas wyprzedzania jakis idiota nagle mi zaczal przyspieszac, badz turbina w awaryjny wpadla i mialbym sie wlec z manewrem. Ruch na drogach coraz wiekszy to i sprawniejsze wlaczanie sie do ruchu jest potrzebne. Nie zamierzach jezdzic na Della i tam startowac z kreski z golfami czy betami. Chce po prostu sprawniej sie poruszac ;) a do tego okolo 170 km sadze ze bedzie z czasem wrecz idealne

Rafalku, po wiazke sie zglosze jakos do konca marca bankowo bo akurat urlop mi wchodzi, O ile to nie problem :hi:

Opublikowano

Ścigacze obsrani :polew: