Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktoś na sprzedaż poliftowe lampy do B5 w dobrym stanie? jak cos to PW

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam koledzy i koleżanki mam pytanie do was czy ktoś z was porusza się po łodzi rowerem zamiast autem bo planuję zakupić jakiś rower i zabardzo nie wiem czy w ogóle się to bedzie jako tako kalkulowało bo w jedną stronę do roboty mam 10 km i muszę co dziennie przedostać się przez centrum bo mieszkam przy szpitalu karczaka i denerwuje mnie jazda autem w korkach. tylko teraz nie wiem jaki rower do tego wybrać i czy opłaca się inwestowac w rower . jeżeli ktoś by mógł sie wypowiedzieć to z góry dziekuję

Edytowane przez xXPiotrekXx19

Opublikowano

Nowy milosnik Audi przyszedl na swiat ;)

send by GT-I9505

Opublikowano

send by GT-I9505

Gratulacje!

Opublikowano

witam koledzy i koleżanki mam pytanie do was czy ktoś z was porusza się po łodzi rowerem zamiast autem bo planuję zakupić jakiś rower i zabardzo nie wiem czy w ogóle się to bedzie jako tako kalkulowało bo w jedną stronę do roboty mam 10 km i muszę co dziennie przedostać się przez centrum bo mieszkam przy szpitalu karczaka i denerwuje mnie jazda autem w korkach. tylko teraz nie wiem jaki rower do tego wybrać i czy opłaca się inwestowac w rower . jeżeli ktoś by mógł sie wypowiedzieć to z góry dziekuję

skuter kup ;)

Opublikowano

xXPiotrekXx9:

pare lat temu kupiłem rowerek i jak najbardziej się sprawdza, a że ilka lat jeździłe z dąbrowy do ronda solidarności to bardzo miło omija się korki ;)

kwestia ile chcesz wydać ja prócz serwisu po pierwszych kilometrach (by nie stracić gwarancji) i pierwszej naprawy teraz chyba po 6 latach użytkowania nic przy rowerze nie robiłem ;) więc lepiej kupić coś lekko porządniejszego niż potem się bawić z pierdołami :)

Mam Wheelera 6.3 wtedy kosztował z 1,5k teraz pewnie są już inne modele, ale na prawdę mogę polecić, typowy rowerek miejsko-terenowy :)

OficeR:

mój już 4 lata jest miłośnikiem, auto kupiłem przed urodzinami by go ze szpitala juz odebrać :wink:

Gratulacje :)

Edytowane przez kanu

Opublikowano

Pierwsze zakupy mlodego taty :D

9312806da96822f4adaa1125752277ab.jpg

send by GT-I9505

Opublikowano

witam koledzy i koleżanki mam pytanie do was czy ktoś z was porusza się po łodzi rowerem

ja się poruszam rowerem i rower to super sprawa.... kup sobie jakiegoś trekinga i będziesz pan zadowolony :D

Opublikowano

Pierwsze zakupy mlodego taty :D

9312806da96822f4adaa1125752277ab.jpg

send by GT-I9505

Motula będziesz pił??????? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Oficer gratki :)

Opublikowano

send by GT-I9505

Gratulacje :)

witam koledzy i koleżanki mam pytanie do was czy ktoś z was porusza się po łodzi rowerem

ja się poruszam rowerem i rower to super sprawa.... kup sobie jakiegoś trekinga i będziesz pan zadowolony :D

też juz oglądam rowery i z poczatku chciałem kupić używkę jakaś ale teraz wyglada na to że w miarę fajny rower juz za 900 zł się kupi nowy

Opublikowano

za 9 stówek nie widziałem nowej dobrej hulajnogi

Opublikowano

to zależy kto czego szuka ja nie powiedziałem że dobry rower bo na tym się nie znam zabardze tylko powiedziałem że w miarę fajny czyli miałem na byśli jego nowoczesny wygląg no i oczywiście cena jest też zależna od osprzętu typu czy hamulce mają być tarczowe czy zwykłe bo to już robi w miarę dużą ruznicę cenową.

Rowerku też nie szukam jakiegoś z jak najwyższek półki bo jakoś nie bawem planuję zmienić moją A4 na A8 D2 z silnikiem 4.2 i muszę jeszcze troszkę grosika odłożyć na ten wóz

Pozdrowienia dla DJ-a widziałem cię dzisiaj około 19.58 jak jechałeś jakąś b5 od siebie z warsztatu i na skrzyzowaniu dawałeś w stronę łodzi a ja akurat stałem na swiatełkach. :)

Edytowane przez xXPiotrekXx19

Opublikowano

na pewno testował po naprawie jakieś pruchno... :)

Opublikowano

testował, próchno

Opublikowano

ale specjalnie zrobiłem błąd by dodać sarkazmu :decayed: panie poligloto :P

Opublikowano

ale specjalnie zrobiłem błąd by dodać sarkazmu :decayed: panie poligloto :P

nie chcialem zebys to tak odebral :( nawet nie zwrocilem uwagi ze byl blad. moj post mial na celu tylko potwierdzenie Twoich przypuszczen

Opublikowano

jedym słowem "seria" założona ? :)

Opublikowano

ta, teraz trzeba potestowac i lecimy z koksem

Opublikowano

święte słowa..... w takim budżecie tylko jakaś używka