Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy pewnie defilade ogladacie w tv? nawet mi was nie zal ;) popatrzcie jak wyglada defilada na radarze :D

61Ygk7u.jpg

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaka defilada.... :D w taki skwar ? nie ma opcji a tv i tak dogrzewa chate jeszcze...uff

Opublikowano

Proszę bardzo :D

Opublikowano

Proszę bardzo :D

:* <3
Opublikowano

siostry mam mala prosbe :) czy mozecie w wolnej chwili wypelnic ankiete? :)https://docs.google.com/forms/d/1Cjc8Q4DkwxNxJ1Jrd-ajQVSZklIpPMnbkt_EzC-ZXN4/viewform?c=0&w=1

może być kłopot bo tu mało siostrzyczek :P

Opublikowano

Kłysekkkkkk mamucie :thumbup1::drinks: za obywatela

Opublikowano

Kłysekkkkkk mamucie :thumbup1::drinks: za obywatela

:hi:

Znowu bedą jeździć Golfy 3 z LPG i mugenami wielkie ściganty :facepalm:
Opublikowano

done :)

Opublikowano

siema wszytskim

koledzy i kolerzanki jako że przymierzam się do zmiany swojej obecnej a4 i tu własnie chciałem zmienić na a8 d2 z silnikiem 4.2 w kwocie do 25 000 zł i teraz do was pytanie czy w tych pieniądzach kupi się już ładny egzemplaż ?

drugie moje pytanie to czy ktoś z was jest w stanie mi odpowiedzieć czy w tych a8 cos się niepokojącego dzieje z klachą lub lakierem bo nie wiem na co zwracać uwagę tak jak i nie wiem czy przebieg rzędu 300000 km jest już dużym przebiegiem czy taki przebieg nie robi problemu bo powiem szczerze że mało aut jest z przebiegiem mniejszym niż 300 tyś a nawet jeśli się takie znajdzie to jest to sprowadzony z zagranicy i na zdjęciach wypucowany że od razu idzie się skapnąc że to handlarz.

chyba że macie może jakieś inne propozycje co bym kupił w tych pieniądzach tylko nie chiał bym kupic autka z jakimiś wadami gdzie wychodzi rdza bo myslałem też nad a4 b7 ale sąsiad ma takową z 2007 roku na bank nie bita i w kilku miejscach ma rdze.

Opublikowano

do 25tys to byś ladna b6 kupil chcesz moja?:D Bo ja chetnie kupie b7 I potrzebuje kombi:)

Opublikowano

do 25tys to byś ladna b6 kupil chcesz moja?:D Bo ja chetnie kupie b7 I potrzebuje kombi:)

Viela ?

Opublikowano

do 25tys to byś ladna b6 kupil chcesz moja? :D Bo ja chetnie kupie b7 I potrzebuje kombi

jak do tej pory to raczej chodzi mi po głowie a8 no i oczywiście jak wiadomo wolał bym cos już z gazem bo na benzynie to bym chyba nie zarobił na paliwko.

a czemu już byś się chciał pozbyć swojej b6 ?

Opublikowano

klysek cena do dogadania piotrek sprzedalbym tylko z 1 wzgledu ja potrzebuje kombiaka bo nie mam jak paczek wozic :) pozatym fakt pali ale z tym bym przerzyl. Generalnie jak ktos bedzie chcial zobaczyc zapraszam:) Doposazylem ja troche :D parcia na sprzedaz nie mam bo wiem czym jezdze :)

Opublikowano

każdy wie czym jeździ - nie każdy tylko wie co kupuje ;)

Opublikowano
  • Autor

Pany i Panie

Potrzebuje szybko wynająć udostepnijcie gdzie mozecie jakies fb instagramy cokolwiek :D dzieki

http://www.gumtree.pl/a-mieszkania-i-domy-do-wynajecia/%C5%82%C3%B3d%C5%BA/przytulna-kawalerka-24-m2-w-swietnej-lokalizacji-lodz+gorna/1001296181350910525427009

Opublikowano

klysek cena do dogadania piotrek sprzedalbym tylko z 1 wzgledu ja potrzebuje kombiaka bo nie mam jak paczek wozic :) pozatym fakt pali ale z tym bym przerzyl. Generalnie jak ktos bedzie chcial zobaczyc zapraszam:) Doposazylem ja troche :D parcia na sprzedaz nie mam bo wiem czym jezdze :)

ja na zmianę się szykuję jakoś zimą bo wtedy naj mniej się kozysta z auta a jak sprzedam swój a za nim kupie drugi może troszkę potrwać. a co tam ciekawego wsadziłeś do swojej a4 bo z tego co kiedys mówiłeś że skóre bedziesz wkładał. ile ci ta furka pali paliwka w mieście ?

Opublikowano

Panowie i panie co to za zlot dzisiaj pod pasażem łódzkim?