Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Cześć czy znacie może jakiś zakład w łodzi który się zajmuje szyciem odzieży roboczej BHP na miarę
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Cześć czy znacie może jakiś zakład w łodzi który się zajmuje szyciem odzieży roboczej BHP na miaręzapytaj na.ul.Czolgistow 2 firma Antpol
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Nie spać zwiedzać Najlepszego załupku w nowym roku i wzajemnie jak tam potomstwo ?
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Cześć czy znacie może jakiś zakład w łodzi który się zajmuje szyciem odzieży roboczej BHP na miaręzapytaj na.ul.Czolgistow 2 firma Antpol dzięki wielkie jutro tam pojadę i zapytam ?
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l albo jeszcze jest firma Cza-ba na ul.Wojska Polskiego 81 OK też to sprawdzę Panowie i panie czy ktoś z was zamawia dla siebie kalendarz klubowy bo ja bym chętnie jeden przygarnął i może by dało radę wysłać to jedna przesyłką
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l albo jeszcze jest firma Cza-ba na ul.Wojska Polskiego 81OK też to sprawdzęPanowie i panie czy ktoś z was zamawia dla siebie kalendarz klubowy bo ja bym chętnie jeden przygarnął i może by dało radę wysłać to jedna przesyłkąkup sobie wyborcza z kalendarzem
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l A są tam jakieś ładne obrazki czy nie ma na co liczyć ? kaczyński i spółka zdjęcia portretowe
Opublikowano 2 Stycznia 20179 l Panowie i panie czy ktoś z was zamawia dla siebie kalendarz klubowy bo ja bym chętnie jeden przygarnął i może by dało radę wysłać to jedna przesyłką Trzeba się było szybciej decydować to bym Ci podrzucił do Łodzi A teraz już po zawodach, bo dzisiaj się skończyły
Opublikowano 3 Stycznia 20179 l No to mówi się trudno jak już nie ma kalendarzy no to nic się nie poradzi więc pozostaje mi kupić sobie kalendarz tak jak KLYSEK powiedział z wyborczej tylko czy ja wiem czy chciał bym mieć na ścianie kaczyńskiego
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Panowie macie jakiegoś sprawdzonego mechanika w Łodzi bo DeeJay_Kill niestety nie ma czasu. Potrzebuję kogoś z najazdem albo podnośnikiem żeby mi sprawdził przeguby wewnętrzne. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Stycznia 20179 l 3 hours ago, klysek said: zbig ale to jest spot typowo a4 czy wszystkich audi ? Kłysiu dobrze gada.....! ten spot to A4 czy ALL Audi????