klysek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 typy dzieki wszystkim za zyczonka i pamiec no dzisiaj to skromnie bedzie 1 gora 2 bebeluchy i lulu bo jutro robota, Ilawa czeka ale przy weekendzie i grylu jestem caly czas za
MarianekZg Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 myślcie o miejscu, może na wysypisku, tam gdzie ostatnio ustawka była :kox:
Kimi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Kłysiu, spóźnione, ale szczere życzenia Wszystkiego Najlepszego no i oczywiście eSy :naughty: :naughty: Siemanko Bandziory To i ja wtrącę swoje trzy grosze odnośnie VAG-owania na spotach: gadałem w Bukowinie z chłopakami ze Ślunska i oni najnormalniej w świecie takich "okazyjnych" spotowiczów kasują za podłączenie VAG-a. Nie twierdzę, że my też mamy tak robić, ale np. dlaczego taki Panton, który dał za VCDS-a kupę szmalu, na który ciężko pracował, ma być na każde zawołanie cwaniaczków, którzy zamiast jechać do Idczaka i zabulić 200 czy 300 peelenów za diagnostykę, podlecą sobie na spota i zrobią sobie diagnostykę za "free", bo "chopaki z LDZ Bandy mają VAG-i". Żebyście mnie dobrze zrozumieli - ja nikomu nic nie żałuję, sam kilkukrotnie korzystałem z usług chriss'a i nic ode mnie w zamian nie żądał, teraz mając własnego VAG-a nikomu też nie odmówię, jak będzie potrzebował, no ale sory - jakbym miał własny warsztat, to czy miałbym naprawiać fury za friko komuś tylko dlatego, że się zarejestrował na forum i sobie do mniee"podleci" w wolnej chwili, bo ma takie widzimisię?
frugodh Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Kimi dobrze gadasz, ja też chętnie pomogę jak ktoś by pomocy potrzebował bo mam swojego vaga, ale takie przyjechanie raz na spot żeby coś tam sprawdzić czy naprawić se za frajer to pasożystwo zwykłe. Nie wychylam się bo też jeszcze na spocie nie byłem:P ale myślę że w końcu zacznę docierać
klysek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Kłysiu, spóźnione, ale szczere życzenia Wszystkiego Najlepszego no i oczywiście eSy :naughty: :naughty: Siemanko Bandziory To i ja wtrącę swoje trzy grosze odnośnie VAG-owania na spotach: gadałem w Bukowinie z chłopakami ze Ślunska i oni najnormalniej w świecie takich "okazyjnych" spotowiczów kasują za podłączenie VAG-a. Nie twierdzę, że my też mamy tak robić, ale np. dlaczego taki Panton, który dał za VCDS-a kupę szmalu, na który ciężko pracował, ma być na każde zawołanie cwaniaczków, którzy zamiast jechać do Idczaka i zabulić 200 czy 300 peelenów za diagnostykę, podlecą sobie na spota i zrobią sobie diagnostykę za "free", bo "chopaki z LDZ Bandy mają VAG-i". Żebyście mnie dobrze zrozumieli - ja nikomu nic nie żałuję, sam kilkukrotnie korzystałem z usług chriss'a i nic ode mnie w zamian nie żądał, teraz mając własnego VAG-a nikomu też nie odmówię, jak będzie potrzebował, no ale sory - jakbym miał własny warsztat, to czy miałbym naprawiać fury za friko komuś tylko dlatego, że się zarejestrował na forum i sobie do mniee"podleci" w wolnej chwili, bo ma takie widzimisię? :oklaski: :oklaski: bardzo dobrze gadaasz Kmiaszku ja przejmuje paleczke i uwaga!!!!!!!!!!!!! CHCESZ LOGI PODPIAC VAG-A NA SPOCIE MUSISZ BYC CO NAJMNIEJ 5 RAZY JAK NIE TO 50 PLN I MOZESZ MIEC LOGI !!!!!!!!!! DZIEKUJE TO BYLEM JA KLYSEK 89 Kimiaszku dziekuje za zyczonka
bartek1605 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tak zapytam z ciekawości: czemu dopiero teraz wpadliście na ten pomysł ?? :gwizdanie:
klysek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tak zapytam z ciekawości: czemu dopiero teraz wpadliście na ten pomysł ?? :gwizdanie: bo bylismy trzezwi :polew:
klysek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Panie Sebastianie, proszę zamieścić mój apel w nagłówku .
bartek1605 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 i proszę dodać, że bez gorzałki wpisowej nie ma się co pokazywać
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Jedyna darmowa rzecz dla "okazyjnych" to niedługo będzie wpie***l
bartek1605 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 nie, nie, nie ta usługa jest ekstra i kosztuje stówe
chriss Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 tez popieram wypowiedź Kimiego i propozycje klyska89
cacek89 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Panowie, macie gdzies, kogos kto dobrze zajmuje sie ukladami klimatyzacji? odgrzybianie, nabijanie itd...
Bartas Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 ojj kurfaaaaa jak dobrze ze jutro wekend :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Ale co, sugerujecie, że za podpięcie VAG-a ma być lodzik? :blink: No chyba, że zawita do nas jakaś zajebiaszcza laska, to ja mogę jej podpinać ile wlezie :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 20:55_________________________________________________ ojj kurfaaaaa jak dobrze ze jutro wekend :gwizdanie: Ty się tak nie ciesz, masz rozpórki do ogarnięcia :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 20:56_________________________________________________ Panowie, macie gdzies, kogos kto dobrze zajmuje sie ukladami klimatyzacji? odgrzybianie, nabijanie itd...
Rekomendowane odpowiedzi