MarianekZg Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Seba foty widać jest gitez majonez :>
MarianekZg Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak na otrzeźwienie http://www.maxior.pl/film/152540/Niespodziewana_sytuacja_na_drodze
Seba_LDZ Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak na otrzeźwienie http://www.maxior.pl/film/152540/Niespodziewana_sytuacja_na_drodze lo kurna :shocked: :shocked:
kachnazgierz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: siema bandziorki seba, fotki z grilla super tylko coś nie postarałeś się i nie podrasowałeś Bukowiny, wiem,wiem, że to dużo czasu potrzeba i na pewno będzie taka Twoja odpowiedź
Panton Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak na otrzeźwienie http://www.maxior.pl/film/152540/Niespodziewana_sytuacja_na_drodze dobre na obudzenie
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął u mnie bylo to samo do tego spitalal i nadal spitala mi plyn chlodniczy przez zbiorniczek od spodu przez ten kanalik yhhh i jaka była tego przyczyna? Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie potrzebuje wyjeb@c EGR i furmana wchodzi mi w tryb awaryjny, bartek mówił że przeładowywuje turbo. generalnie, aż wstyd się przyzna ale nie mam do kogo auta wstawic z tymi rzeczami. dałoby radę coś z tym zrobic? pogadam jeszcze z lukasera on cos mowil o jakims swoim znajomym to zawsze byłoby bliżej narazie poszukuję kogoś kto by się tym zajął a czy w tryb awaryjny nie wchodzi przez zapchany EGR? nie mam pojęcia czemu wchodzi w tryb awaryjny zawsze chciałem to zrobić nie mam takiej możliwości bo nie mam kabelka, a poza tym dynamicznych nawet nie potrafię zrobic http://www.google.pl/search?q=baleron&hl=pl&safe=off&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=0zmaTfjjM4PVsgaoyaCxCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=664 ...i zobaczcie trzecią fotkę :blink: :blink: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kimi a czego Ty szukałeś pod słowem "baleron"? :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:08_________________________________________________a jeśli podjadę do Was znowu na spota to zabaczcie również mój egr?
Seba_LDZ Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: siema bandziorki seba, fotki z grilla super tylko coś nie postarałeś się i nie podrasowałeś Bukowiny, wiem,wiem, że to dużo czasu potrzeba i na pewno będzie taka Twoja odpowiedź nom ponad 500 zdjec wszystkich wczoraj je ogarnialem do prawie 1 ale spoko moze systematycznie bede je rasowal zaczne od tych z grila a tymczasem wstawilem info odnosnie koszulek na gadzety nasze [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:26_________________________________________________ Kimi link=topic=22268.msg2318613#msg2318613 date=1301952982] http://www.google.pl/search?q=baleron&hl=pl&safe=off&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=0zmaTfjjM4PVsgaoyaCxCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=664 ...i zobaczcie trzecią fotkę :blink: :blink: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kimi a czego Ty szukałeś pod słowem "baleron"? :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:08_________________________________________________a jeśli podjadę do Was znowu na spota to zabaczcie również mój egr? :decayed Kimi dolaczam sie do pytania ??? :D:D Szamek wpadaj w niedziele porownamy EGRy
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 zobaczymy i nie tylko to [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:30_________________________________________________Seba a co tam porównywac? chyba kogo bardziej zapieprzony najchętniej to bym to dziadostwo wyjeb@# z auta
bartek1605 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to już wkładaj zaślepke i po zawodach
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to już wkładaj zaślepke i po zawodach a nie trzeba go przez VAG'a jakoś wyłączyć? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________ DJ ma wywalony to muszę z nim w niedziele pogadac i podpytac co i jak
wito505 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:52_________________________________________________Ludziska kto się oferował z renowacją itd skóry w siedzeniach ?? Bo nie pamiętam Mam zleconko dość ciekawe
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Z takimi rzeczami to do wiktora trzeba sie zglaszac najlepiej na PW
bartek1605 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to już wkładaj zaślepke i po zawodach a nie trzeba go przez VAG'a jakoś wyłączyć? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:37_________________________________________________ DJ ma wywalony to muszę z nim w niedziele pogadac i podpytac co i jak nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi