Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja moge oraniac projekty ;)

Panton bedziesz dzisiaj ?? moze zrobimy u mnie domykanie drzwi ?? :P:D jak cos do zoba o 18 pozdro

nom ja dzisiaj byłem i miałem też kabelek z lapkiem..... ale chyba Kimiasz dzisiaj kodował u Ciebie więc temat pewnie zamknięty :wink4:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja moge oraniac projekty ;)

Panton bedziesz dzisiaj ?? moze zrobimy u mnie domykanie drzwi ?? :P:D jak cos do zoba o 18 pozdro

nom ja dzisiaj byłem i miałem też kabelek z lapkiem..... ale chyba Kimiasz dzisiaj kodował u Ciebie więc temat pewnie zamknięty :wink4:

Tak, dokładnie :good:

Opublikowano

siema jak tam po spocie? ja zjechalem z warszawy jakas godzine temu i nie dalem rady sila rzeczy dojechac nawet mojego malenstwa nie odebralem w sobote

Opublikowano

pewnie ktos nia jezdzi :polew: :polew:

no powiem ze przed chwila sie przejechalem kolo tych baranow i nie stala na dworze a wczesniej stala

Opublikowano

ktoś robi lansik na mieście :gwizdanie:

Opublikowano

no to nie ladnie z kogos strony :) ale pewnie w hali stoi bo dzwonil w sobote o 12 do mnie ze moge po auto przyjsc

Opublikowano

Panowie, cisza w tym temacie, póki się nie wyjaśni;)

Opublikowano

doleciał :wink4:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:38_________________________________________________

ktoś robi lansik na mieście :gwizdanie:

:D to się teraz nazywa jazda próbna :polew:
Opublikowano

pewnie ktos nia jezdzi :polew: :polew:

To już jakaś tradycja się robi... :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________Marcin a jakie koszata byly i na ile dni ?
Opublikowano

Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:50[/size]_________________________________________________Marcin a jakie koszata byly i na ile dni ?

przepustka do zony 60 dolarów, przy samej elektrowni można spędzić 20 minut, w Prypeci właściwie cały dzień. Ja dodatkowo posiedziałem w Kijowie.

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

dolecial zrobie sobie drinusia i ogarne fotki bo czuje ze bedzie kilka fajnych :D

Opublikowano

ale to byl typowy wyjazd do czarnobyla czy pojechaliscie. bo ciekawi mnie calkowity koszt

ja pojechałem do Kijowa a elektrownia wyszła sama z siebie... być na Ukrainie i tam nie pojechać ?:P

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

dolecial zrobie sobie drinusia i ogarne fotki bo czuje ze bedzie kilka fajnych :D

:good: :good: :good: :good: :good:

Ciekawy jestem, jak wyszły te pozowane :mysli: