DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 również siemanko i chciałbym złożyć serdeczne życzenia, abyście jak najlepiej spędzili Święta Zmartwychwstania Pańskiego i skupili się nad ich sensem w rodzinnym gronie:)
Kimi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 również siemanko i chciałbym złożyć serdeczne życzenia, abyście jak najlepiej spędzili Święta Zmartwychwstania Pańskiego i skupili się nad ich sensem w rodzinnym gronie:) Dzięki i wzajemnie
Bruno_74 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Również smacznego jaja mokrego dyngusa i szerokości na drodze
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no no Najlepszego dla wszystkich Panie i Panowie
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jak już wstałeś, to teraz "nie ma opier***nia siem!" Montuj film ...no dobra, poświętuj sobie :>
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 heheheh spoko najpierw swieta pojezdzic trzeba jak sie wroci to sie pomysli
chriss Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 siemano [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 11:16_________________________________________________ach te święta a potem zaczną się problemy z zawiązaniem sznurówek ;( budda urośnie
Bartas Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ty juz ten wiek ze nie masz sie czym przejmowac poza tym kazdy ptaszek musi miec daszek
chriss Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ty juz ten wiek ze nie masz sie czym przejmowac poza tym kazdy ptaszek musi miec daszek w sumie masz racje :polew: ale ty musisz jeszcze uważać
Szamek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 :hi: wszystkiego najlepszego na święta i ostrego, mokrego, zakrapianego poniedziałku :naughty: ujęcia z kamerki jak na pierwszy raz :good: miałem do Was wpaść w sobotę na spota, ale w piątek miałem bliższe spotkanie ze sarną a tak w ogóle Seba każda kamerka z HD się nada do kręcenia? bo coś kojarzę że mój kumpel ma jakąś właśnie z HD
Panton Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 każda się nadaje a jak jeszcze ma jakiś mały ekranik LCD co by można było widzieć co się kręci to już wypas
Rafal1988Lodz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:)
Bartas Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 ale sie najadlem, przez najblizszy miesiac nie badam cholesterolu
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i pospuszczac lby Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:) od 2009 na forum i dopiero teraz sie na lodzkich odezwal witamy spoko kamerka hd napewno sie przyda trzeba tylko pomyslec nad mocowaniami aleeeeee samo mocowanie mysle ze nie bedzie problemem bo tu mam mocowanie do statywu a napewno Twoja kamerka ma cos takiego takze problemu byc nie powinno takze super napewno sie przyda musze najpierw ogarnac to co mamy lato sie dopiero zaczyna wiec mysle ze wszystko co najlepsze jeszcze przed nami [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 20:10_________________________________________________jak top ?
Bartas Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 bez kobity kiepsko, chociaz pisanke mogles wrzucic
Kimi Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Siemanko Bandziory :hi: Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:) Noooo, wreszcie Widziałem aktywność Kolegi w wielu wątkach i tak się zastanawiałem, kiedy wreszcie się odważy i się tu odezwie :decayed: Oczywiście będziesz mile widziany na spotach :good: rkwon, nie wiem, co miałeś na myśli pisząc o topie, ale ja nie widzę lachona :no:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 kuwa mac jest lachon w pyte no macie jakies serwisy na ktorych mozna umiescici zdjecie png ?? bo te kasuja
Rekomendowane odpowiedzi