Bartas Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 hmm :] to ja juz mam jak na ssaniu, ostatnio ta bestia mi wpieprza 13l gazu
chriss Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 panowie przestańcie juz o tych wyscigach i rezystorach po prostunapijmy się [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 22:14_________________________________________________PYK
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 dobrze gada, polać mu :> Krzysiu...ja tylko na pytanie odpowiedziałem
MarianekZg Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Świąteczne Siemanko wszystkim :hi: rkwon widziany wczoraj ok. 11.00 na wysokości Idczaka w Zgierzu :decayed: Tylko czemu nie używa CB :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: Seba fajny zajączek :wink4: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemka hmmm o 11 to na bank nie bo wtedy to w domu bylem jeszcze po 12ej to moze tak lecialem tam na leczyce radyjko chyba mialem wlaczone chyba hhyhyhyh zajaczek
Bartas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 czy jest mozliwosc wagiem sprawdzic czy rozrzad jest dobrze ustawiony ?
Szamek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :hi: każda się nadaje a jak jeszcze ma jakiś mały ekranik LCD co by można było widzieć co się kręci to już wypas pogadam z kumplem i zobaczę co on tam ma dokładnie Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:) fajnie masz ogarniętą furę więc nie wiem czemu jeszcze na żadnym spocie nie byłeś
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Powitać. Niniejszym oblewam Was wodą [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 11:04_________________________________________________B4rt4s - nie sprawdzisz rozrządu VAG'iem - sam przecież wiesz, jak ustawiałeś, a może nawet masz fotkę. Na kole pasowym wcięcie pokrywa się z trójkącikiem na obudowie, a koła wałków rozrządu krechami do siebie po wewnętrznej.
Bartas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no wiem ze jest ustawiony o jeden zabek inaczej niz byl bo ktos wczesniej sobie malowal znaki no i samochod mi troche wiecej pali. i teraz pytanie... czy o jeden zabek moze wiecej palic ??
Szamek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 pewnie że może, ale czy po tym przestawieniu auto normalnie chodzi? odpala bez problemów?
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 może, bo jak się nie zawory zamykają za późno lub za wcześnie, to komp musi wtryskiwać więcej paliwa. Jest w ogóle szansa, że ktoś Ci odkręcał koła zębate i po prostu je przestawił? Tam chyba nie ma klina, więc tak może być.
MarianekZg Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemka hmmm o 11 to na bank nie bo wtedy to w domu bylem jeszcze po 12ej to moze tak lecialem tam na leczyce radyjko chyba mialem wlaczone chyba hhyhyhyh zajaczek faktycznie po 12-tej - jechałem tam dwa razy i mi się :rolleyes: CB chyba włączone - krzyczałem, wołałem i nic :no: :decayed: Jak tam foty :?: :?: :naughty: :naughty:
Bartas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ehh kurfa.... samochod odpala dobrze, jezdzi dobrze, ale pali wiecej gazu.
Rafal1988Lodz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :hi: każda się nadaje a jak jeszcze ma jakiś mały ekranik LCD co by można było widzieć co się kręci to już wypas pogadam z kumplem i zobaczę co on tam ma dokładnie Witam. Jesli cos tam jeszcze bedziecie krecili to moge sie zjawic z kamerka HD i moim srebrym klekotem. Jestem swierzak jesli chodzi o spoty takze bez cisnien:) fajnie masz ogarniętą furę więc nie wiem czemu jeszcze na żadnym spocie nie byłeś Boje sie troche tej ŁDZ Bandy
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us i prawidłowo
Seba_LDZ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 11:41_________________________________________________ siemka hmmm o 11 to na bank nie bo wtedy to w domu bylem jeszcze po 12ej to moze tak lecialem tam na leczyce radyjko chyba mialem wlaczone chyba hhyhyhyh zajaczek faktycznie po 12-tej - jechałem tam dwa razy i mi się :rolleyes: CB chyba włączone - krzyczałem, wołałem i nic :no: :decayed: Jak tam foty :?: :?: :naughty: :naughty: hehe no moze zciszone bylo nie pamietam ale serdecznie zaluje zdjecia trzeba troszke porezac i beda takze wszystko kwestia czasu
MarianekZg Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 :good: :good: :heat: bo już się przestraszyłem, że tylko jedno wyszło :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nie nie spoko beda tylko czas mi potrzebny dlubie ile moge takze bedzie na pewno
Rekomendowane odpowiedzi