Panton Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no jest zajebiaszcza nie ma co no oczarowala mnie juz do niej dzwonilem lecimy w piatek na kawke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :> wreszcie coś pięknego a nie te wampy Kimiego :> A ha Witka i co z omawianym 14 maja? jakieś szczegóły techniczne ? wstążeczki w klameczkach czy cos ? Magda auta mają być przyozdobione zgodnie ze wzorem na podstronie [2252]
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no jest zajebiaszcza nie ma co no oczarowala mnie juz do niej dzwonilem lecimy w piatek na kawke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :> wreszcie coś pięknego a nie te wampy Kimiego :> A ha Witka i co z omawianym 14 maja? jakieś szczegóły techniczne ? wstążeczki w klameczkach czy cos ? a dziekuje dziekuje
Pepin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 pozdrowienia dla oklejonej zielonej B5 sedan - upolowana dzisiaj ok południa w Brzezinach Wesołych Świąt Nie ja :no: :wink4: Ale na EL .... ? EBR ....
Magdalenah Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no jest zajebiaszcza nie ma co no oczarowala mnie juz do niej dzwonilem lecimy w piatek na kawke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :> wreszcie coś pięknego a nie te wampy Kimiego :> A ha Witka i co z omawianym 14 maja? jakieś szczegóły techniczne ? wstążeczki w klameczkach czy cos ? Magda auta mają być przyozdobione zgodnie ze wzorem na podstronie [2252] już mi się chce przewalać te strony
rem1k Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 rkwon. będą jakieś foty z ostatniego spota? :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Remik.... Twoje auto dzis widzialem, ale Ciebie za kolkiem nie bylo
MarianekZg Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 rkwon. będą jakieś foty z ostatniego spota? :gwizdanie: pozwolę sobie podłączyć się do tematu :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 rkwon. będą jakieś foty z ostatniego spota? :gwizdanie: pozwolę sobie podłączyć się do tematu :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: juz nalewam sobie piwko i nad nimi pracuje mamy nowego kolege ze zgierza ma na imie Mariusz nick addrenalina Witamy i zapraszamy
MarianekZg Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 rkwon. będą jakieś foty z ostatniego spota? :gwizdanie: pozwolę sobie podłączyć się do tematu :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: juz nalewam sobie piwko i nad nimi pracuje mamy nowego kolege ze zgierza ma na imie Mariusz nick addrenalina Witamy i zapraszamy ciekawe czy zna Adrenalinę :polew: teoretycznie powinien :polew: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 20:37_________________________________________________Oczywiście witamy i zapraszamy na spoty :good: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ok juz dzialam ze zdjeciami Pany i Panie hehe ta w pierwszej chwili pomyslalem ze to Basia bo jej tu dawno nie bylo i sobie jaja robi ;P [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 20:42_________________________________________________167 zdjec chwile mi sie zejdzie ide po drugie piwko
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: No mi Madzia pojechała z tymi "wampami" No sory, ale Krystal jest też w pytkę jeża
MarianekZg Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: No mi Madzia pojechała z tymi "wampami" No sory, ale Krystal jest też w pytkę jeża Kimi-asku nie przejmuj się :pociesz: twoje laski też są fajniutkie :naughty: :decayed: :wink4:
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: No mi Madzia pojechała z tymi "wampami" No sory, ale Krystal jest też w pytkę jeża Kimi-asku nie przejmuj się :pociesz: twoje laski też są fajniutkie :naughty: :decayed: :wink4: Ależ ja się nie przejmuję wcale :wink4: :wink4: A że są fajne, to ja wiem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no no sa fajne :D [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 21:24_________________________________________________jest kilka ukrytych naszych logosow :kox:
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Radiowozy LDZ Bandy :polew: :polew: :polew:
rem1k Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Remik.... Twoje auto dzis widzialem, ale Ciebie za kolkiem nie bylo konkrety. i zdjęcia proszę :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Radiowozy LDZ Bandy :polew: :polew: :polew: :D jak ktos nie widzial to uwazajcie http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/879766,lodzka-policja-poszukuje-sprawcy-zgwalcenia-mezczyzny,id,t.html :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 PYK'a ktoś? jest za co, bo mi astra wreszcie odpaliła
Rekomendowane odpowiedzi