slawek66 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 z największą przyjemnością bym przyjechał we wtorek, ale cały tydzień pracuję popołudniu Mam nadzieję, że co się odwlecze ...
marys608 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Spokojnie nie patrz na to. Tylko ja jestem na tyle pieprznięty, żeby na 17" zimą pomykać nie tylko hehe
SEB-A4 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ...my tu gadu gadu a moze ktoś się jeszcze dopisze na spota ale do Wisły? Z tego co pamiętam to ktoś sie jeszcze zastanawiał...?! Wrażeń napewno nie zabraknie....
marys608 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 zastanawiał sie ale nigdzie nie jedzie roczek mojego dziecka jest :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
SEB-A4 Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No nic, bedzie wiecej wody ognistej dla nas.... ...Gugas pisałem do ciebie na GG...patrzyłeś? Z tego co pamietam to ktos mial na nastepny spot skopiowac plytke z programikiem?!
janik Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Co do spociku we wtorek - można wpaść ? Tylko ile to będzie trwało, bo żonka późno pracę kończy i będe z moim trzymiesięcznym bobasem . Pozdro - janik
Ghouscik Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 seba a ty masz dobra pamiec...nic tylko z tego co pamietasz:P:P mialem jechac i zaluje ze nie pojade ale tak jak gugas skrobnal...firma przyzywa ...i wcale nie bede wam zalowal tej wody ognistej ...zeby potem nie bylo
Ghouscik Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozpali sie ognicho...auta sie ustawi dookola pootwiera bagazniki zapusci muzyczke i imprezka jak talala :evil:
marys608 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 byle do wiosny juz sie ciepełka doczekać nie mogę :th: :th:
marcinua4 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 rozpali sie ognicho...auta sie ustawi dookola pootwiera bagazniki zapusci muzyczke i imprezka jak talala :evil: Jak najbardziej jestem za, zwłaszcza, że do Wisły niestety tym razem nie dam rady pojechać
psiku25 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Pewnie nie będę odosobniony jak poprę pomysł dotyczący Borek p.s Gugas ja do Ciebie też pisałem na gg ale zero odzewu....
Mariano Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Apropo sulejowa, we wrzesniu bylem , to za domek "holenderski" ok 140 zl za dobe w nim w2 sypialnie, duzy pokoj, kuchnia, lazienka, , miejsce do postawienia samochodow , na grila , . ogolnie dobre miejsce na kilkudniowy spot
marek_gie Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 A wtedyyyy krecimi imprezke dla nas i reszty Polski, a niech oni tym razem do nas przyjadą bo nigdy nie byli Dobrze prawisz...a dodatkowo dojazd tam jest bajecznie prosty, blisko gierkówki więc nie powinni mieć z tym problemów. WYPALAM PŁYTY Z ETKĄ - NA RAZIE MAM 5 SZT. JAK BĘDZIE ZAPOTRZEBOWANIE NA WIĘCEJ TO DAJCIE ZNAĆ
marys608 Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 ETKA jest tylko do audi czy do VW tez dla mnie 1szt :th:
szu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 z miłą chęcią dopisałbym się do tego dzisiejszego spocika, zobaczyć co i jak, ale niestety część wiatraka wisko wystrzeliła mi w chłodnice więc autko idzie do lekarza... , może następnym razem, pzdr
marek_gie Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Gugas !! Jesteś branżysta - zmieniać już kapcie na letnie?? Bo już mnie cholera bierze z tą pogodą i nie wiem...Planowałem zmieniać jutro przed spotem a tu pierdut w tv mi gadają że jeszcze śniegi mają być zwariować idzie...
marcinua4 Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Gugas !! Jesteś branżysta - zmieniać już kapcie na letnie?? Bo już mnie cholera bierze z tą pogodą i nie wiem...Planowałem zmieniać jutro przed spotem a tu pierdut w tv mi gadają że jeszcze śniegi mają być zwariować idzie... He, he. Dokładnie ja mam ten sam problem. Od dzisiaj kółeczka czekają na założenie, ale cholera wie jaka będzie ta pogoda. Guga, wywróż nam coś dobrego Ps: Marek, czy mogę się uśmiechnąć o ETK-ę? :>
Rekomendowane odpowiedzi