Kimi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Panton, mój drogi przyjacielu, nie będę z Tobą się spierał :wink4: :wink4: Jedna tylko kwestia: porównywanie jakiegokolwiek modelu Volvo do A8 mija się z celem, gdyż ponieważ Volvo nie posiada w swojej ofercie auta segmentu F, do którego owe A8 należy. Największym autem Volvo jest S80, będące reprezentantem segmentu E, czyli odpowiednik Audi A6. Ponieważ obie marki zaliczane są to tzw. marek premium, można dokonać bezpośredniego zestawienia odpowiadających sobie modeli. Pozostałe pary to (stan na rok 2011 oczywiście): segment A (samochody miejskie) brak - brak segment B (samochody małe, klasa Polo) brak - Audi A1 segment C (klasa niższa średnia, czyli klasa Golfa): Volvo C30/S40/V50 - Audi A3/A3 Sportback segment D (klasa średnia): Volvo S60/V60/C70 - Audi A4/Audi A4 Avant/ Audi A5/A5 Cabrio segment E (klasa wyższa średnia): Volvo S80/V70 - Audi A6/Audi A6 Avant segment F (samochody luksusowe) brak - Audi A8/Audi A7 Sportback SUV: Volvo XC60/ XC90 - Audi Q5/Audi Q7 samochody sportowe: brak - Audi TT/Audi R8 co wyraźnie wskazuje na przewagę czterech kółek z Ingolstadt i nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. O przewadze Quattro nad AWD nie ma co dyskutować nawet, bo Quattro nie ma w tej chwili, no może poza Symetrical AWD od Subaru, godnego przeciwnika :D
Kimi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja się będę już powoli żegnał Dobrej nocy. Aha, jakby co, to PIĄTUUUUUUUUUUUNIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO już
Seba_LDZ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 pozdro pozdro Pany ostatni gasi swiatlo tylko nie zapomniec bo Prezes rachunek za tydzien przywiezie i wreczy
Hugo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ostatni gasi swiatlo tylko nie zapomniec bo Prezes rachunek za tydzien przywiezie i wreczy :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a ja powitam z rana Prezesa i całą bande z łodzi Kimi święte słowa Piątunio oł jeeee :D:D:D Ja jutro wyjeżdżam na tydzień także niestety:( Ciekawe czy w Gładyszowie też jest jakiś team :D:D
Seba_LDZ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 siema fpyte a gdzie to jest ??
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Siemka z rańca :hi: :thumbup: :dance: No i doczekaliśmy się - Piątunio :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :naughty: :drunk: :dance: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 siema fpyte a gdzie to jest ?? Seba frytę daleko - będzie ze 400 km :gwizdanie: :gwizdanie: tak myślę - to chyba gdzieś na południu - Nowy Sącz czy coś takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak mi się wydaje przynajmniej
Seba_LDZ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 looo to grubo Mario jakies plany majowkowe ??
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dobra ja zawijam - lecę do firmy :witch: Wcześniej się poleci - wcześniej się przyleci :wink4: :decayed: Miłego dzionka for all :good:
MarianekZg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 looo to grubo Mario jakies plany majowkowe ?? :drunk: :drunk: :drunk: praktycznie do poniedziałku :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 06:45_________________________________________________We wtorek odpoczynek :JC_fan: i środa do pracy :> :> :>
Bartas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kufa ja 2 ide do pracy ale pozniej do konca tygodnia wolne :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 witka :hi: Rano w tyl Onar Szamek w temacie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi