DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 akurat w Twoim wypadku myślałem, że Rano :>
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 O jak wieczorkiem to ja też chętnie podjadę :good: :good: Zaliczysz pierwszego w karierze alko-spota :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 to Wy w końcu na piwo się umawiacie? ja raczej kierowcy nie mam
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ja tez [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 12:10_________________________________________________ELtomek nie czaj sie napisz do nas cos milego :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 to Wy w końcu na piwo się umawiacie? ja raczej kierowcy nie mam Nie umawiamy się na nic konkretnego, po prostu spotkamy się i każdy sobie zaserwuje na co będzie miał ochotę
chriss Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 to Wy w końcu na piwo się umawiacie? ja raczej kierowcy nie mam Nie umawiamy się na nic konkretnego, po prostu spotkamy się i każdy sobie zaserwuje na co będzie miał ochotę tak jest ja pisze się na browarka więc przyjadę ............ jakoś tam dotrę :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 to Wy w końcu na piwo się umawiacie? ja raczej kierowcy nie mam Nie umawiamy się na nic konkretnego, po prostu spotkamy się i każdy sobie zaserwuje na co będzie miał ochotę tak jest ja pisze się na browarka więc przyjadę ............ jakoś tam dotrę :gwizdanie: No dokładnie
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Klysek nie czaje sie tylko musialem strony nadrobic
ELtomek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Czaje się bo najpierw gwarę wasza chce poznać co by jakiegoś parcha nie puścić :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 nie nie o ciebie chodzilo tylko tam na gorze byl ktos o nicku: ELtomek [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 12:22_________________________________________________ Czaje się bo najpierw gwarę wasza chce poznać co by jakiegoś parcha nie puścić :gwizdanie: jak masz lubisz to jestes juz swoj chlop [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 12:23_________________________________________________no to na łódzkim juz jest 3 Tomkow gonimy Bartków
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 ELtomek :hi: :hi: Czaje się bo najpierw gwarę wasza chce poznać co by jakiegoś parcha nie puścić :gwizdanie: U nas nie ma gwary, poza: "PYK" - ważne słowo i "lachon" - bardzo ważne słowo :polew: :polew:
Szamek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Szamek, gratki :good: :good: Ładna bicza, tylko ma dwie wady: nie jest sedanem i nie ma benzyny pod maską :decayed: :decayed: A z tym sterowaniem - to naprawdę widziałem wątek na forum z takim czymś i tam ktoś pisał, że to od Webasto jest sterowanie. uwierz mi że mały był wybór aut, a ta co jest była najlepszym samochodem jaki widzieliśmy Kimi pewnie dobrze gadasz z tym webasto, ale w tej A4 w tym miejscu jest sterowanie od navi :kox:
Kimi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 z to ostatnio tylko mleko ;( To zapraszamy dzisiaj na 20 do Manu, poszukamy lokalu z mleczkiem :D Szamek - ale i tak gratki szczere, a co z Twoją B5? Sebastianowi puścisz? :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi