Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 hahahha no no mientkie nogi to podstawa
MarianekZg Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Siemano z po południa :hi: niektórzy już mają weekend :thumbup: :banan2: :> :> :> :doh1: :doh1: :doh1: ku...wa czemu mi nikt nie powiedział, że dziś jest czwartek :wallbash: :wallbash: i jeszcze jutro do pracy doznałem szoku kilka minut temu :kox: :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 :polew: :polew: :polew: zabiles mnie po prostu poleglem Mario na prezydenta :notworthy: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 :polew: :polew: :polew: zabiles mnie po prostu poleglem Mario na prezydenta :notworthy: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :> :> Seba najgorsze jest to, że ja to mówię całkiem poważnie ;( ;( jakoś tak chyba żyję już piątkiem chociaż nic specjalnego nie będzie :no:
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 A ja dzisiaj żyłem wtorkiem... z kolegą rozmawiałem i mówię "dzisiaj jest środa czy wtorek? nie no dzisiaj jest wtorek...." dopiero po południu zczaiłem, że dzisiaj jest już czwartek kuwa... jak ten czas zapierdziela....
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ale jutro juz piątek a to oznacza ze do spotu juz total luzik
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 heheh Panowie jeden lepszy od drugiego no ale co bywa tak czasami odpocznie sie na weekendzie i licznik wroci do normy trzeba go wyzerowac i bedzie gitara [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:34_________________________________________________lece sie poboksowac
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 a ja jutro do warszawy na studia tak mi sie qr** nie chce ze to szok
nimskrk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam mógłby ktoś dla mnie sprawdzić tego Golfika http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf-v-gti-dsg-15tkm-C19193426.html
frugodh Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 łooooo nieźle się rozpisujecie ostatnio, jest co nadrabiać Kamil grill aktualny? Może w niedziele by jakiś klubowy grill zrobić ?
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ja w ten weekend odpada i niedziela chyba tez bo bede do pozna w wawie
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ktoś się musi uczyć Jeśli o mnie chodzi, to zapewniam tomku, że mnie się nie chce bardziej i teraz mnie znajomy wyciąga gdzieś nad wodę, podczas gdy mam robić projekt...ale do cholery - naprawdę mi się nie chce
Kimi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Siemano Bandziory z wieczora :hi: :hi: Kolejny dzień w podróży, chyba zaczynam się przyzwyczajać :decayed: No i miłe spotkanko z Sebą, kurde, fajnie tak móc się spotkać na chwilę z kimś znajomym w obcym mieście, super sprawa. No i zobaczyć niedźwiedzia chodzącego "prawie" po chodniku - bezcenne :D Przy okazji Panton namierzony na Lutomierskiej przy Klonowej ok. 19:30 :naughty:
marcindlug Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ten wyswietlacz wyswietla cyfry a tak powaznie to obstawiam cisnienie doladowania
Rekomendowane odpowiedzi