Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 ta niedzwiedz jest w pyte sa tam chyba 3 no i Kimi widzial bar mleczny z prlu aka Rusalka hehehe spoko krotko ale zawsze kolego Witam mógłby ktoś dla mnie sprawdzić tego Golfika http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf-v-gti-dsg-15tkm-C19193426.html albo sie myle albo widze tego golfa juz od ponad roku do sprzedania ale moge sie mylic choc jest dosc charakterystyczny ja nie pomoge osobicie bo nie mam o tym kompletnie pojecia ale daje info
marcindlug Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to jak jedzie to ma na - ? bo widzisz moj drogi - jak zdejmiesz noge z gazu zeby np zmienic bieg to w kolektorze ssacym wytwarza sie podcisnienie czyli ujemny boost
chriss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 z wieciera skończyłem nierówną walkę z amorami w moim bolidzie namęczyłem się troszkę ale różnica w prowadzeniu ogromna jutro biorę się za wymianę wahacza a dziś jeszcze bronka PYKnę i do wyrka :beer1:
Kimi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to jak jedzie to ma na - ? bo widzisz moj drogi - jak zdejmiesz noge z gazu zeby np zmienic bieg to w kolektorze ssacym wytwarza sie podcisnienie czyli ujemny boost :slina: :slina: :slina: :slina: Musiałeś? Ale musiałeś? Teraz nie będę mógł zasnąć :kox: :kox: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________ Seba, no misie pyły w pytkę, a ten bar... :polew: :polew: I te talerzyki z niebieską obwódką i pewnie jeszcze miały napis "Konsumy" - pamiętacie takie naczynia? :D :D[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:13_________________________________________________ chriss, no mnie też czekają amorki z tyłu, bo lewy padł całkowicie, a prawy trzyma się ostatkiem sił :disgust: A na dziurach buja jak na pełnomorskim statku :D
chriss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 nie wiem jak w sedanie ale w avancie to jest trochę pierdolenia przy wym amorków aha no i standardowo jeden zatrzask upierdolony
Seba_LDZ Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 hehehe a jak jak chcecie poczuc prl to bar mleczny rusalka na starej pradze sie poleca dziwie sie ze nie ma jeszcze tego gwozdzia na srodku ktory trzyma lancuch do kotrego sa przypiete lyzki na koncach :polew:
chriss Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 hehehe a jak jak chcecie poczuc prl to bar mleczny rusalka na starej pradze sie poleca dziwie sie ze nie ma jeszcze tego gwozdzia na srodku ktory trzyma lancuch do kotrego sa przypiete lyzki na koncach :polew: a są aluminiowe sztućce i talerze przykręcone do stolika takie jak w misiu
Panton Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Przy okazji Panton namierzony na Lutomierskiej przy Klonowej ok. 19:30 :naughty: kurde normalnie jesteście jak wywiad CBA lub ABW.... gdzie się człowiek nie ruszy to już wszystko wiedzą... :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam w ten wspaniały dzień tygodnia jakim niewątpliwie jest piątek:P Panton jeździsz cały dzień autem to Cię namierzają ja tam znowu tylko Kłyska czasem spotkam hehe
MarianekZg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 :hi: Siemanko Bandziory :decayed: BTW Nie wiem jak tam stoicie z kaską ale jak by ktoś chciał to..... :slina: jeden z nie wielu który mi się "widzi" Kimi zapewne pamięta co to za furacz :cool1: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=207181.0
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 siema siema Mario jaki dzis dzien tygodnia ?? :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:34_________________________________________________kurde a ta b8 bym kupil tylko tej koncowy mi brakuje tych 2 tysi kurde moze opusci ... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:36_________________________________________________hmm albo musze swoja pogonic za 200 tyś hmmm :mysli: http://moto.wp.pl/gid,13466884,title,Volkswagen-Passat-CC-od-KBR-Motorsport,galeriazdjecie.html mnie sie podoba [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:49_________________________________________________eee jak nikt ze mna nie gada to sobie ide [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:49_________________________________________________no bo co tu bede tak sam siedzial[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:50_________________________________________________a to jeszcze zapodam i lece [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 06:57_________________________________________________ee to spadam pa
Kimi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ohayoo :hi: mario, pamietam pamiętam, w BT stała zaraz na brzegu tego parkingu, gdzie ja i bartek1605 mieliśmy auta. No furacz na żywca miażdży, to fakt :good: :good: rkwon, Kate jest w pytkę, tylko trochę smutna :D
Seba_LDZ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale chyba na tym zdjeciu mowisz ?? bo tak to ona wcale smutna nie jest :naughty:
kanu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rkwon, Kate jest w pytkę, tylko trochę smutna :D czeka by ją rozweselić witajcie z rana [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 08:34_________________________________________________btw jakby tak zeswapować sobie to cudo do A4 http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Nowe-TDI-od-Audi,wid,13467034,wiadomosc.html?ticaid=1c6af
Rekomendowane odpowiedzi