Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

olała nas :thumbdown:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zmieniam cene na paczke fajek

Opublikowano

warunki dostawy nie zostały dotrzymane :gwizdanie:

Opublikowano

aaaaa tam szczegóły :tongue4:

Opublikowano

czekają mnie mody :polew: zastanawia mnie tylko czemu ta suszara tak gwiżdży :gwizdanie:

Opublikowano

zdemontuj ją to nie będzie gwizdać :wink4: i zabierz kijek do odpychania się :decayed:

Opublikowano

87_Suszarka_fryzierska.jpg

zmieści się ? :evil:

Opublikowano

suszarka-do-wlosow-suszarki-z-przeszloscia.jpg

A DRUGA NA GŁOWE :polew: :polew:

Opublikowano

może być :)

Opublikowano

Witam kolegów od jakiś 3tygodni jestem posiadaczem A4 z silnikiem AFN. Pojawił się problem tego typu jaki wielu ludzi ma na forum, a mianowicie brak mocy. Pierwszy,drugi bieg normalnie, wbijam trójke dochodze do jakiś 3 tys rpm auto przez chwile w ogole nie przyspiesza, po chwili zaczyna jechać dalej, po wbiciu 4 też troche zamula, piątke skończyłem na 120km/h licznikowych i dalej nie chciał jechać :( Na forum wyczytałem, że może to być przepływka, N75, EGR, ewentualnie jakieś podciśnienia. Pojawia się pytanie czy ktoś u Nas w Łodzi posiada Vaga, żeby można było się podpiąć i zobaczyć czy nie wywala jakiś błedów ?? Najlepiej jak ktoś będzie zorientowany (tzn. bedzie wiedział jak przeprowadzić logi itp), bo ja kompletnie się nie znam na dieslach, bo wcześniej tylko Honda :) Dodam, że to nie jest zapieczona turbina, bo była czyszczona, katalizator jest wybebeszony, została po nim tylko puszka. Oczywiście za udzieloną pomoc jakieś piwka czy tam flaszka :naughty:

Opublikowano
:D kolejny Bartek
Opublikowano

Bartek jak Bartek ale zakosil mi moja ksywke :mysli:

Opublikowano

usuń turbo i montuj suszarkę :good: polecam tą co pani ma na głowie. montujesz przełącznik na podsufitce jak w F-16, po wciśnięciu auto dostanie kopa aż włosy staną dęba :good: jeśli jeszcze będzie brakować to usuń klape bagażnika i montuj ta pierwszą suszarke na wysięgniku, tylko uważaj na trakcje :kox:

Opublikowano

teraz ja powiem "jeżyk" i się kilku znajdzie :decayed:

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:22_________________________________________________i na kierownicy dwa przyciski

pierwszy STAGE1

drugi STAGE2 :kox: