Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie wiem czy wiesz umowa ustna jest wiazaca, tym bardziej ze jest na pismie:P
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 warunki dostawy nie zostały dotrzymane :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 miales byc przekonywujacy a tam nie widzialem nic
chomerski Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 licznik działa, spoko nie wiedziałem, że to tylko 2 śrubki....
jnx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 czekają mnie mody zastanawia mnie tylko czemu ta suszara tak gwiżdży :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 zdemontuj ją to nie będzie gwizdać i zabierz kijek do odpychania się
jezyk_05 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam kolegów od jakiś 3tygodni jestem posiadaczem A4 z silnikiem AFN. Pojawił się problem tego typu jaki wielu ludzi ma na forum, a mianowicie brak mocy. Pierwszy,drugi bieg normalnie, wbijam trójke dochodze do jakiś 3 tys rpm auto przez chwile w ogole nie przyspiesza, po chwili zaczyna jechać dalej, po wbiciu 4 też troche zamula, piątke skończyłem na 120km/h licznikowych i dalej nie chciał jechać Na forum wyczytałem, że może to być przepływka, N75, EGR, ewentualnie jakieś podciśnienia. Pojawia się pytanie czy ktoś u Nas w Łodzi posiada Vaga, żeby można było się podpiąć i zobaczyć czy nie wywala jakiś błedów ?? Najlepiej jak ktoś będzie zorientowany (tzn. bedzie wiedział jak przeprowadzić logi itp), bo ja kompletnie się nie znam na dieslach, bo wcześniej tylko Honda Dodam, że to nie jest zapieczona turbina, bo była czyszczona, katalizator jest wybebeszony, została po nim tylko puszka. Oczywiście za udzieloną pomoc jakieś piwka czy tam flaszka
J3rzyK Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bartek jak Bartek ale zakosil mi moja ksywke
jnx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 usuń turbo i montuj suszarkę polecam tą co pani ma na głowie. montujesz przełącznik na podsufitce jak w F-16, po wciśnięciu auto dostanie kopa aż włosy staną dęba jeśli jeszcze będzie brakować to usuń klape bagażnika i montuj ta pierwszą suszarke na wysięgniku, tylko uważaj na trakcje
bartek1605 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 teraz ja powiem "jeżyk" i się kilku znajdzie [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 21:22_________________________________________________i na kierownicy dwa przyciski pierwszy STAGE1 drugi STAGE2
Bartas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 i kolo sie zamyka :gwizdanie: bartki maja audi
Rekomendowane odpowiedzi