marek_gie Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Marek robisz remont czy wpadasz ?? chrzciny mam 6 kwietnia i do tego mam w robocie urwanie jaj.... raczej nie dam rady, no chyba, że mi się jakaś lewizna w Odzi przytrafi to zajrzę..
marek.max Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 .....hm....ten tego, a jak ktoś się nie wpisze na listę obecności a przykopytkuje pod philipsa to go wygonicie??..............................lanie i do konta , albo klękanie na grochu
marek.max Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 .....hm....ten tego, a jak ktoś się nie wpisze na listę obecności a przykopytkuje pod philipsa to go wygonicie??..............................lanie i do konta , albo klękanie na grochu Już jesteś na liście Dopiero teraz jak się nie pojawisz to będzie klękanie na grochu Lajcik jak Ci się uda to wpadaj, będzie nam bardzo miło Nie mówię, że nie postaram się być
Amal97 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 no myślę że będę. pozdrowienia :gwizdanie:
marek_gie Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Bry!! Z racji pięknej pogody wybrałem się dzisiaj na działeczkę z dzieciaczkami. No i zrobiliśmy spontaniczny mini spot bełchatowsko-janowski Woncki popadł w kryzys wieku średniego i kupił sobie nową furę fotki mówią same za siebie A na koniec tradycyjny wyścig na 1/4 wsi
psiku25 Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 A na koniec tradycyjny wyścig na 1/4 wsi Dobre dobre :polew: A puściłeś totolotka
marek_gie Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Hehe...no wczoraj postawiłem tego totka i już się ludzie oglądają, że cywilizacja na wieś dotarła
woncki Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 Marek następnym razem będę uważał czym staję na kresce , dzięki wszystkim obecnym na spocie i osobom ze wsi , które wykupiły u nas zakłady
marcinua4 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Guga, czy nie będzie problemu abyś podjechał na spocik z VAG-em? Może Nowi koledzy będą chcieli się zdiagnozować .
marcinua4 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jest taka opcja Tylko nie wiem czy lapek wytrzyma ten natłok autek Jednak z góry dziekuję :> Guga, Ty jesteś taki ranny ptaszek , czy dopiero idziesz spać po !!!!
Iverson Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Gugas zajebiaszcze fele sobie sprawiłeś-GRATY pięknie się fura prezentuje
marek_gie Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :oklaski: Fotki super Guga - felgi normalnie kox
Ghouscik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No ja rowniez dzieki za wczoraj..jak zwykle bylo wesolo:D... Przestancie z zachwalaniem fury Gugasa bo chlopak pomysli ze fajna bryke ma i bedzie zyl z blednym przekonaniem :evil: A powaznie...fajnie sie tym jezdzi...nawet na siedzeniu obok..
marek.max Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Przepraszam wszystkich którzy liczyli na mnie, ale się zawiedli, bo jak wiecie nie dotarłem, niestety było to spowodowane wizytą w gabinecie chorych sprzętów Moja perełka zachorowała, co najlepsze doktor postawił diagnozę, że muszę wymienić całą ramkę drzwi, aby wymienić mechanizm podnoszenia szyby, gdyż jak tłumaczył mechanizm jest przynitowany, aluminiowy i nie można przenitować (miał rację czy nie?), tylko trzeba cała ramkę wymienić, więc tak moje auto stało 2 dni i nie zostało naprawione, coś mi się wydaje, że zakasam rękawy i sam to zrobię jak większość rzeczy w moim aucie Ale zapytam się was czy racje miał mechanik, że całą ramkę, czy mozna przenitować?? p.s trochę się rozpisałem więc można to przenieść jak można do innego działu odpowiadającego tematowi
PEDROS Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 można przenitować sam mechanizm. gugas dzięki za VAGowanie :th:
dziadowój Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Spocik super :> Dzięki Gugas dzięki za VAGowania i przypominam się o klawiszologie do skasowania "OLE" na liczniku mam już namiar na tego malarza na Nowosolnej ale to chyba na priv
kazuyaet Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam Ja też miałem mały spocik z gugasem w sieradzu na początku tygodnia. Moge powiedzieć ,że jeg furka robi wrażenie. Dzieki za Vag. Żałuje ze mnie nie było w Łodzi, niestety nauka wzieła góre Pozdrawiam
Łaszczu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam ŁDZ ekipe A4. Jako nowy urzytkownik A4 Avant AFN Q chciałem sie przywitać. Widziałem was nie raz na spotach vw gdzie przyjezdzaliscie na wasz własny. Jak zarajestruje autko to wpadne do was na mała integracje. Pozdrawiam
malin01 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ej gdzie mogę obejrzeć zdjęcia z ostatniego łódzkiego spotu ?? bo w galerii nie mogłem znaleźć dajcie link
Rekomendowane odpowiedzi