DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 miales isc kosic :gwizdanie: Skosiłem...Nie ma opier****nia siem
Magdalenah Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Witam!!! Wróciłem do grona klubowiczów jest.... B7 oooo to bedziemy oglądać, wybrzydzać itd :gwizdanie: :>[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 18:44_________________________________________________ Właśnie mialem się zapytać, jak Twoją padlinę wycenili;p Wpisz sobie Sylwia Fijałkowska; Pabianice na n-k, najlepiej z jakiegoś lewego konta. DJ to ta co jej ulubiony cytat brzmi - "Zasady są po to, żeby je łamać!!" ?? :polew: :polew: to tłumaczy złamanie zasad ruch drogowego
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Widać, że trzyma się tej reguły
Magdalenah Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Widać, że trzyma się tej reguły to ma pewnie dobrą polisę
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 PZU :gwizdanie: Chyba jednak chce odzyskać umowę kupna-sprzedaży oraz dowód od matiza, bo sms przyszedł kolejny...
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 jeszcze tylko czekam, aż napiszesz coś w stylu "kto wybredny, ten nie ...."
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 heheh no ale wiesz cos w tym jest ja tam uwazam ze ona sympatyczna jest ze zdjecia
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Dj powiedz jej że jesteś nadwornym mechanik A4 Klubu i możesz ją zabrać na zlot a po zlocie możesz jej wyklepać... blache w matizie:P zboczuchy
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Tam nie ma co klepać, bo zderzak do malowania, a błotnik do przypolerowania
Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no to mozemy jej zrobic glinkowanie albo pograc w sloneczko albo w wymiekam :polew: :polew: :polew:
Panton Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 no to mozemy jej zrobic glinkowanie albo pograc w sloneczko albo w wymiekam :polew: :polew: :polew: w "wymiękam"
chriss Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 DJ bądź mężczyzną jak to Bartas mówi kuj żelazo póki gorące :polew:
Bartas Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 chyba ze trzonek za miekki :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 to niezgodne z jego naturą
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Spotkaliście się może z mrugającym xenonem w B7? lewy mi gaśnie na 1-2s i zapala sie ponownie, mało tego kumpel ma B7 z tego samego roku i ma to samo, czyżby jakaś wada? VAG nic nie mówi
Rekomendowane odpowiedzi