sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 siemanko dzisiaj znów rozebrałem furacza i nie mam przodu ale jutro wymienie pasek rozrządu i składam wszystko na gotowo
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ja jestem lepszy - nie mam środka, przodu, silnika....
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no wiem nikt Cie nie przebije:P nie wiesz gdzie w łodzi zadobyc blokadę wału?
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Wiem, wiem, że nieprofesjonalne podejście do tematu, ale... Po co Ci blokada do zmiany rozrządu w BLB?
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no wiem nikt Cie nie przebije:P nie wiesz gdzie w łodzi zadobyc blokadę wału? z ciekawości ile twa padlina ma naciekane
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 a to nie trzeba blokować wału? tylko wałki? ja tam sie nie znam za mocno [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:32_________________________________________________ no wiem nikt Cie nie przebije:P nie wiesz gdzie w łodzi zadobyc blokadę wału? z ciekawości ile twa padlina ma naciekane 208kkm oryginał
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 a napęd pompy był robiony w przeszłości
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 w "profesjonalnym" podejściu do sprawy trzeba, ale można normalnie ustawić na znaki (wał ma znak na kole pasowym i obudowie, wałki rozrządu też swoje posiadają), założyć pasek, napinacz i git
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 a napęd pompy był robiony w przeszłości mam rozumieć że pompy oleju? tego nie wiem, Bartku a wał się nie ruszy np, pod wpływem ciśnienia?
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Jakiego ciśnienia? Seba - ustawiasz na znaki, zakładasz pasek, kręcisz na 5. lub 6. biegu kołem i sprawdzasz po dwóch obrotach wału poprawność ustawienia rozrządu
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 w cylindrze a po co na biegu? odjedzie mi bo stoi na glebie nie załapałem że o takie koło Ci chodzi
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 :polew: sie dogadujecie znakomicie
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nie powie o jakie koło mu chodzi to weź go rozum
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 no no ja zrozumiałem, że o koło zapasowe
Panton Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 a napęd pompy był robiony w przeszłości o tych BLB to się tyle naczytałem i nasłuchałem, że szok...... a kolega ma w B7 i ok 200kkm przebiegu... nic nie ruszane i wszystko chodzi.... u DJa jest A6C6 z tym silnikiem po wirusie i też śmiga bez problemowo a przebieg jak dobrze pamiętam do 200kkm dobija więc chyba nie jest tak źle z tymi silnikami jak wszem i wobec się o tym słyszy... :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nie jest źle dopóki się nie wysypie, wirus akurat nie ma tu znaczenia
Panton Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 http://allegro.pl/ widać, że nie mają tam developerów tylko ciecie siedzą...
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Siemka wszystkim ludziska ta firma to jakaś masakra wczoraj do 21 robiłem a mam pytanko no mi padła żarówka stopu w tylnym świetle lewym jak si do tego dostać? bo to wszystko zabudowane
Rekomendowane odpowiedzi