Seba_LDZ Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 heheh pozdro i pozdrow Adasia ;D
Kimi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Ohayoo :hi: Seba, nie widzę zdjęć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 ...czyli nie pomogło.
Seba_LDZ Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 eee nie nei jeszcze nie robilem to bylo a propo zdjec
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Czemu mam limit PW osiagniety i nie moge odpisywac? DJ bo daje fajny dzwiek:D i chcialem zawsze zalozyc:D
Panton Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 bo jest quota....... wywal część wysłanych wiadomości...
Panda z Teksasu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Wywalilem wszystkie i nic
Szamek Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 nie ma ktoś z Was do sprzedania lampy tylnej prawej po lifcie do avanta B5?
chriss Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 :hi: Patologiczna rodzina na wiejskiej melinie, najrąbana Krycha mówi do Zdzicha : - Zdzichu , ku.wa ja chce komórke , wszyscy maja , ja tez chce ... - A tam daj mi spokój stara , pij ! - Zdzichu komórke chce ! - i marudzi i marudzi caly wieczór Krycha - Dobra tam dobra , pij ! - odburkna wkurzony juz Zdzisiek Krycha sie nawaliła i zasnela , a Zdzisiek nawalony wyszed na plac, wzial kilka desek i gwozdzi i pozbijal jej komórke i poszed spac . W nocy nawalona ekipa przechodzac zobaczyla komórke i na deskach napisala sprayem "Krycha to ku.wa" . Wstaje Zdzisiek na mega kacu, wychodzi i widzi na komórce napis "Krycha to ..." i drze sie do Krychy: - Krycha wstawaj ku.wa , sms przyszedl ! "
Kimi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 :hi: Patologiczna rodzina na wiejskiej melinie, najrąbana Krycha mówi do Zdzicha : - Zdzichu , ku.wa ja chce komórke , wszyscy maja , ja tez chce ... - A tam daj mi spokój stara , pij ! - Zdzichu komórke chce ! - i marudzi i marudzi caly wieczór Krycha - Dobra tam dobra , pij ! - odburkna wkurzony juz Zdzisiek Krycha sie nawaliła i zasnela , a Zdzisiek nawalony wyszed na plac, wzial kilka desek i gwozdzi i pozbijal jej komórke i poszed spac . W nocy nawalona ekipa przechodzac zobaczyla komórke i na deskach napisala sprayem "Krycha to ku.wa" . Wstaje Zdzisiek na mega kacu, wychodzi i widzi na komórce napis "Krycha to ..." i drze sie do Krychy: - Krycha wstawaj ku.wa , sms przyszedl ! "
MarianekZg Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 dobra lece do sklepu i zrobie test z klemami odpinac plusa czy minusa ?? prawa czy lewa ?? przednia czy tylna ?? [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 14:54_________________________________________________no wiec tak nic to nie dalo ani jedno ani drugie :/ po zdjeciu klemy jedyne co sie zmienilo to alarm zaczal wyc i na blacie zaswiecila sie kontrolka od esp pozatym zapalic zapalil ale bez zmian pochechlane i wytelepane przy gaszeniu :/
Seba_LDZ Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 zobaczymy co Pantoniki Dj na to ja tymczasem lece troche poboksowac
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 chyba szukamy na upartego dziurki, przez którą się może zapowietrzać... Jak nie to, to tandem pompa. Panton? Wymyślimy jeszcze coś innego, czy od razu mówimy, że "samochód się popsuł"?
chriss Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 z wieczora [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:32_________________________________________________no i popsuli chłopakowi samochód
Rekomendowane odpowiedzi