Tomcioo Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Nono...A będzie jakiś? [br]Dopisany: 31 Maj 2008, 22:36 _________________________________________________No właściwie to sami na forum możemy wstępnie coś zorganizować ;]
greg2,6q Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Kolego SEB-A4 kiedy możemy sie spodziewac jakiegoś spotu, myślałem że może w ten wtorek uda sie cos zorganizowac...?
Hugo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Czy ktoś z Łodzi wybiera sie może do Sobieszewa na zlot w sierpniu? Jaki zlocik i kiedy dokładnie. Chętnie bym się wybrał...;] http://www.a4-klub.pl/smf/zloty_ogolnopolskie-b101.0/ :th:
SEB-A4 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Kolego SEB-A4 kiedy możemy sie spodziewac jakiegoś spotu, myślałem że może w ten wtorek uda sie cos zorganizowac...? ....też tak myslałem ale neistety z różnych przyczyn nie dało rady ...ale nic straconego i dlatego zrobimy spota w Czwartek!!! :th: Co Wy na to??? [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2008, 15:05 _________________________________________________ UWAGA UWAGA!!! ZAPRASZAMY NA SPOCIKI ŁÓDZKIE! *** Dla wszystkich zainteresowanych Najbliższy Spot juz w najbliższy CZWARTEK 5 CZERWIEC 2008 o 20:30 pod Philipsem Serdecznie Zapraszam
Tomcioo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Czwartek... Ja zobaczę. Nie jestem pewien, czy bd mógł.
greg2,6q Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja sie pisze na czwartek, Pozdro :th:
SEB-A4 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Czwartek... Ja zobaczę. Nie jestem pewien, czy bd mógł. Jeśli ci godzina nie pasi to my zazwyczaj troche siedzimy także możesz wpaść później Ja sie pisze na czwartek, Pozdro :th: Wporzo a więc do zobaczyska :th:
PEDROS Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mam nadzieje że będe mógł przyjechać na dziś jest szansa na 80%. :th: Czy w okolicach Łodzi ktoś zrobi mi logi dynamiczne?
Tomcioo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie, nie chodzi o godzinę. Trudno się mówi. Załapie się na kiedy indziej Ale dziex za troskę
airot Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 kurcze, gdyby to był piątek to bym podjechał.. na czwartek rejestracja jeszcze nie pełna będzie. :/
Walker Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czy nie dalo by rady robic tego w inny dzien tygodnia, niesmialo zapytam?
SEB-A4 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czy nie dalo by rady robic tego w inny dzien tygodnia, niesmialo zapytam? Przekładać to juz raczej nie bedziemy, tylko najwyżej nastepnego spota zrobimy w jakiś inny dzień tygodnia. Pogoda sprzyja więc... ...pozostałych klubowiczy zapraszam na jutrzejszy spocik.
Tomcioo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Walker Ty coś tańczysz, czy po prostu masz taki nick..? Z ciekawości pytam, bo ja C-walk'uje ;] Ty też ?
SEB-A4 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 bo ja C-walk'uje ? Jeśli można to z ciekawości zapytam o znaczenie tego słowa? Cóż to za taniec?
Walker Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czy nie dalo by rady robic tego w inny dzien tygodnia, niesmialo zapytam? Przekładać to juz raczej nie bedziemy, tylko najwyżej nastepnego spota zrobimy w jakiś inny dzień tygodnia. Pogoda sprzyja więc... ...pozostałych klubowiczy zapraszam na jutrzejszy spocik. Tak, tak... wiem, że z tym to już za późno, ale następny...[br]Dopisany: 04-06-2008, 16:16:56_________________________________________________ Walker Ty coś tańczysz, czy po prostu masz taki nick..? Z ciekawości pytam, bo ja C-walk'uje ;] Ty też ? nie to z innej bajki
Tomcioo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Na y.o.u.t.u.b.e wystarczy wpisać c-walk. Zapraszam do oglądania. ;]
Thomas Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mam nadzieje ze sie zalapie na jutrzejszy spot, wiec do jutra , Pozdrawiam
Tomcioo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ok, postaram się przybyć ;] Chodź to nadal nie jest pewne
Rekomendowane odpowiedzi