Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 ta widzialem bezposrednio na profilu hehhehe cisna cisna w koncu to dzisiaj maja podpisac to k**estwo Tomek no to Ci powiem ze czas dobry Chriss a no cos tam posprzatalem [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 01:26_________________________________________________nie spimy czuwamy
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 http://wiadomosci.onet.pl/raporty/protest-przeciw-umowie-acta/polska-ambasador-w-tokio-podpisala-umowe-acta,1,5008725,wiadomosc.html już podpisali to gówno.... :wallbash: :wallbash:
jaczek7 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 ale USA też podpisali a mieli sie wstrzymac
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 niem wiem skąd takie informacje, że USA miało się wstrzymać.... przecież to od nich była inicjatywa ACTA (u nich to było pisane) [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 07:15_________________________________________________http://pl.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement "Pomysł międzynarodowego porozumienia był rozwijany przez Japonię i Stany Zjednoczone od 2006 roku. Kanada, Unia Europejska oraz Szwajcaria przyłączały się kolejno do rozmów wstępnych w latach 2006 i 2007."
MarianekZg Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 :hi: http://wiadomosci.onet.pl/raporty/protest-przeciw-umowie-acta/polska-ambasador-w-tokio-podpisala-umowe-acta,1,5008725,wiadomosc.html już podpisali to gówno.... :wallbash: :wallbash: :thumbdown: :kwasny: :wallbash: :disgust:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 c**je :/ teraz musze zaprzestac sprzedawania paskow dolce gabana z grecji
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panton nie wiem czy mozesz wstawiac linki i cytowac artykuly bez podania autora wiesz podpisalii Acte wiec teraz nawet muzyki w aucie nie mozemy sluchac...
Bartas Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 dzis pogode odawali w rmf - tam gdzie beda chmury...to beda widoczne chmury, gdzie bedzie wialo....da sie odczuc ze wieje :polew: :polew:
klysek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Siemanko Co tam jak tam gdzies ty byl jak cie nie bylo
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Panton nie wiem czy mozesz wstawiac linki i cytowac artykuly bez podania autora wiesz podpisalii Acte wiec teraz nawet muzyki w aucie nie mozemy sluchac... zgodnie z ACTA to strona na której publikowane są treści lub materiały, dokumenty do których nie ma prawa powinna być zamknięta... to na "właścicielu" portalu, forum spoczywa odpowiedzialność dbania o "nie naruszanie prawa do własności intelektualnej według postanowień ACTA" generalnie jeżeli faktycznie ACTA byłaby respektowana (oczywiście powoli to będzie wprowadzone... podobnie jak ceny paliw... o kilka groszy, o kilka groszy, musimy wyrównać stawkę akcyzy zgodnie z prawem UE itp itd) to takie forum jak A4 nie miałoby prawa istnieć ponieważ wykorzystuje tysiące informacji, dokumentów (schematy itp) do których to forum nie ma praw....
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Siemanko Co tam jak tam gdzies ty byl jak cie nie bylo A cały czas w domu Pracy dużo mam i mało czasu na inne rzeczy
Bartas Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 o Kimiasz pytalem wczoraj gdzie zaginales :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 09:36_________________________________________________nie bylo pytania
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 o Kimiasz pytalem wczoraj gdzie zaginales :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 09:36_________________________________________________nie bylo pytania Widziałem, dzięki za zainteresowanie - po prostu ostatnio nie narzekam na brak zajęć :gwizdanie:
klysek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pracy dużo mam i mało czasu na inne rzeczy na barykady jedziesz :polew: na strykow :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Pracy dużo mam i mało czasu na inne rzeczy na barykady jedziesz :polew: na strykow :gwizdanie: A co, Niemcy idą? :kox:
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tusk ma podobno korzenie niemieckie więc na jedno wychodzi....
klysek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tusk ma podobno korzenie niemieckie więc na jedno wychodzi.... czyli masz Kimi odpowiedz niemcy jednak ida
Rekomendowane odpowiedzi