skrab Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 A Klysek mówi ze jest gejem [ale fura szczerze mi sie wizualnie z wierzchu nie podoba jak bym byl wypas chłopakiem nie wyrwal bys mnie jedynie co to moc urywa suty i wnetrze]
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 nie wolno sie smiac z powaznych spraw
kanu Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 kto mi rozpijał kolegę z roboty w sobotę? Seba?
klysek Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 powitać czym teraz smigasz ?
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 kto mi rozpijał kolegę z roboty w sobotę? Seba? heheh nie wiem nie pamietam za wszystko serdecznie zaluje i obiecuje poprawe ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ---------- ---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------
klysek Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 kto mi rozpijał kolegę z roboty w sobotę? Seba? heheh nie wiem nie pamietam za wszystko serdecznie zaluje i obiecuje poprawe mam znajmoego co robi wszywy jak chesz moge was umowic
mario-S4 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 powitać czym teraz smigasz ? wózkiem o napędzie ekologicznym "parakulos" na razie zbieramy fundusze, oglądamy, myślimy i może coś z tego wyniknie...
klysek Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 powitać czym teraz smigasz ? wózkiem o napędzie ekologicznym "parakulos" na razie zbieramy fundusze, oglądamy, myślimy i może coś z tego wyniknie... aha no wlasnie cos mi sie obilo o uszy ze poprzednie auto poszlo dalej bylem ciekaw co dalej zakupisz
mario-S4 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 na razie to jestem świeży mąż wiec nawet jakbym coś kupił to i tak potrzebowałbym kierowce ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- ale już się rozglądam i myślę, bo mogę już kupić przyzwoitą a4 ale coś mi podpowiada że potulne ciele s4 sie
MarianekZg Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Seba tak czytam i wychodzi na to, że było "na grubasa" w Sobotę
Seba_LDZ Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 uuu Panie bylo nawet gorzej niz na grubasa
puzonek86 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Witam...Świeżak z tej strony:-) kiedy będzie najbliższy spocik w LDZ i gdzie i o której???pozdrawiam i przepraszam za te pytania,bo pewnie jest to gdzieś napisane,tylko mnie się nie chciało wszystkiego czytać
Rekomendowane odpowiedzi