Szakal Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 żeby opuścić bak więcej pierdzielenia jest? A jak rozwali się obejme to da rade stabilnie przyczepić filtr ponownie na trytytki jak ktoś sugerował na forum?
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 dokładnie tak - filtr się trzyma dobrze na grubej trytce/dwóch.
Diablo Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 i dopiero teraz jest banan;D Noo teraz jest banan, nie sądziłem że taka różnica będzie. Może nie w mocy ale w reakcji na gaz Jeśli będziesz w niedzielę proszę żebyś zerknął na logi czy już mogę wjechać na hamownię na korektę czy jeszcze coś niedomaga
erosito Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ściema;) Erosito - niestety nie robiłem, ale chyba mnie to czeka u znajomego w a6 ...to zobaczymy jak wyjdzie i może coś byśmy pomyśleli jak troszkę pojeździ
Szakal Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 dokładnie tak - filtr się trzyma dobrze na grubej trytce/dwóch. Dzięki czym byl by swiat bez trytytek Bez nich świat byłby gorszy ,życie trudniejsze i przede wszystkim nie istniałoby pojęcie tuningu
klysek Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 czym byl by swiat bez trytytek nie istniałoby pojęcie tuningu
Szakal Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 czym byl by swiat bez trytytek nie istniałoby pojęcie tuningu Nie ma sie co śmiać ,dobry drut nie jest zły
Seba_LDZ Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 ja tez chce wyczyscic nastawnik czy co to tak kolega Diabolo czyscil kto mi wyczysci ??
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 ja tez chce wyczyscic nastawnik czy co to tak kolega Diabolo czyscil kto mi wyczysci ?? Seba sami sobie wyczyscimy i Klysia wezmiemy do pomocy
Seba_LDZ Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 lo k**wa to musze kredyt na nowe auto brac :polew::polew: a powaznie to cos to da ?? choc znajac zycie DJ moj silnik mial w drobny mak rozebrany wiec pewnie mi powie ze nie bo juz to robilismy i mojemu nic juz nie pomoze :polew::polew: ---------- Post dopisany 21-11-2012 at 00:59 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2012 at 23:15 ----------
MarianekZg Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 co się morda cieszy obrobiony / wyluzowany Mi już od środy to zawsze troszkę się już dłuży do piątku
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 heheh cieszy sie micha bo koncze ulotki a jak skoncze ulotki to sie kimne z godzinke heheh :decayed: mi sie nie dluzy bo wlasnie mi uswiadomiles ze jest juz sroda w dupe
MarianekZg Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 niestety dopiero środa ale do weekendu może jakoś pyknie Jeśli chodzi o kimanie to wiesz przecież, że jest przereklamowane - idź lepiej nasiłkę czy coś
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 heheh no no na silke latam miedzy 20-21 roznie
Rekomendowane odpowiedzi