Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Co to za dupeczka w pierwszym poście na każdej stronie? Bo nie kojarze Pani i cholera teraz ciężko mi sie czyta posty
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 znajoma czassem wpada na spota kazdemu po glace stawia i jedzie do domu
Szakal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Musze częściej wpadać na spoty w takim razie:decayed: Wczoraj pewnie też była:decayed: a ja żem kapcia złapał i nie dotarłem:thumbdown:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 wiesz co to jest Aneta jesli chcesz to wpadnij na spota to Ci ja przedstawie ale odrazu Ci mowie to moja d*pa i bede ja #@$#@ kiedy bede chcial ! :polew::polew:
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Musze częściej wpadać na spoty w takim razie:decayed: Wczoraj pewnie też była:decayed: a ja żem kapcia złapał i nie dotarłem:thumbdown: nie wczoraj jej nie bylo bo miała inne zlecenie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 w niedziele czasem ma dyzury w szafie w klasztorze :polew::polew: Mario dobrze dobrze to moze kiedys zrobimy tre na verte i squash ?? bede testowal ten uklad w piatek :D
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 w niedziele czasem ma dyzury w szafie w klasztorze :polew::polew:Mario dobrze dobrze to moze kiedys zrobimy tre na verte i squash ?? bede testowal ten uklad w piatek :D kuzwa ciekawe ile kosztuje karnet na verte ?
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 190 zl 12 wejsc pojebalo im sie w glowach:fool:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 no coz :/ zawsze mozesz zadzwonic kolo poludnia moze powiedza Ci cos innego a jest taka szansa
klysek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no coz :/ zawsze mozesz zadzwonic kolo poludnia moze powiedza Ci cos innego a jest taka szansa no to jutro zobaczymy
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 panowie mozecie mi polecic kogos kto wymieni mi uszczelniacze w pompie wtryskowej bo cieknie z niej;/ DJ ogarnia takie cos ?
marcin.vag Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kiedy ten Armando przyjezdza z tego pomorza?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 pisalismy wczesniej ze ogarnia kazda pompe ja bede pompe w srode robil teraz
pocas Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Deeeejaayyy... znowu się rura od dolotu posiekała... Z 1mm od opaski przy turbo...
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Deeeejaayyy... znowu się rura od dolotu posiekała... Z 1mm od opaski przy turbo... wez to wywal i kup jeszcze jedna dziwke do auta :D
pocas Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jaki k**wa zestaw naprawczy? ;] Tu pomoże tylko zrobieniu w końcu kwasu, a nie zabawy z jakimiś gumolitami
pocas Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ADR czyli... ? Benzyna jakaś? Obawiam się że może pasować. Słyszałem że tylko 1.8 i 2.5 pasują.
Rekomendowane odpowiedzi