klysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 typie gdzie zes byl jak cie nie bylo
frugodh Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie ma czasu ostatnio na pierdoły Remonty, sesja na uczelni i do tego pisanie magisterki. Postaram się Was odwiedzić niebawem
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeszcze nie śmiga, ale śmigać będzie;D Niby od strony elektrycznej złożone, ale szyby chodzić nie chcą...tak się zaabsorbowałem, że nie pojechałem do Oli;p zczaję ją w weekend na studiach, dowiem się, jaki wykład jest naprawdę nudny, wbiję się na niego i powiem "Przepraszam, Panie/Pani Profestor, Aleksandra @#$%^& proszona jest w trybie pilnym do dziekanatu", a gdy już drzwi się zamkną, to mi podziękuje, że ją wybawiłem od nudy;D Ile to się człowiek nakombinuje...
pocas Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Masz jakieś przeczucie czy czekasz na sen jak w przypadku MCE?
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 sen może być taki, że masz rok modelowy 2003 i się różnią piny;p
Seba_LDZ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 oo no i wszystko jasne a ja wlasnie sie wykapalem po treningu dobra pompa dzisiaj byla :D podciaganie na drazku ... piekna sprawa jak sie ma sile hehehe jeszczet troche brakuje ale do lata bedzie forma taki plan no i wysaunowane oczywiscie :decayed: Pany MArio Klysiu piatek pamietamy ?? ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ---------- aaa wlasnie zlukalem ze jestem sam :facepalm::facepalm:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 ooo pojawil sie magik :D no to pyk ;P
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 jaki tam ze mnie magik;p PYK'am właśnie magnez z biedronki rozpuszczony w wodzie;D
frugodh Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 jam też jest:P Dj Ty stary podrywaczu:naughty: przeczytałem o Twojej Oli, powiem tak...nieźle- bierz się chłopie za nią
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 a ja muszynianke magnezowa
Seba_LDZ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 lewatywe z otrebow z melisa i czosnkiem :polew::polew:
klysek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 pamietamy o piatku nic sie nie boj caly tydzien paletke poleruje na piatek
Rekomendowane odpowiedzi