Dzidek1908 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Siema Ja mam jak by co autko do sprzedania:naughty: . FORD FIESTA FUN rok - 1998 silnik - 1.25 16v przebieg - 109tyś Autko kupione w Polsce (salon Forda) Jak by co pisać udziele wiecej info . Cena do uzgodnienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Niestety Dzidek ale szukam dla brata czegoś mlodszego niż 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Siema:)) jaka cisza......piją wszyscy czy śpią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 piją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ja nie śpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davcio Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak wygląda frekwencja na spotach? Chciałbym w końcu podjechać się z Wami poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Siema:)) jaka cisza......piją wszyscy czy śpią? ja trzezwieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak wygląda frekwencja na spotach? Chciałbym w końcu podjechać się z Wami poznać czy jak beda 3 samochody albo 33 to zrobi ci jakas roznice zeby podjechac ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- Siema:)) jaka cisza......piją wszyscy czy śpią? ja trzezwieje +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sengoku Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak wygląda frekwencja na spotach? Chciałbym w końcu podjechać się z Wami poznać czy jak beda 3 samochody albo 33 to zrobi ci jakas roznice zeby podjechac ---------- Post dopisany at 10:24 ---------- Poprzedni post napisany at 10:24 ---------- Siema:)) jaka cisza......piją wszyscy czy śpią? ja trzezwieje +1 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Siema Chłopaki, zna może ktoś te auto? bo potrzebny mi jest bus do 5-ciu koła Fiat Ducato 2.5D Zgierz ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D a moze i grazyna byla ale szczegolow Ci nie powiem wlasnie liczylem wodke i wyszlo mi 6 litrow ze peklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D a moze i grazyna byla ale szczegolow Ci nie powiem wlasnie liczylem wodke i wyszlo mi 6 litrow ze peklo ty sie mosisz z jakimis alkoholiksmi zadawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D a moze i grazyna byla ale szczegolow Ci nie powiem wlasnie liczylem wodke i wyszlo mi 6 litrow ze peklo ty sie mosisz z jakimis alkoholiksmi zadawac wiesz jaka wczoraj mielismy pompe jak pojechalismy na dzialce i sobie opowiadalismy kto co pamietal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D a moze i grazyna byla ale szczegolow Ci nie powiem wlasnie liczylem wodke i wyszlo mi 6 litrow ze peklo ty sie mosisz z jakimis alkoholiksmi zadawac wiesz jaka wczoraj mielismy pompe jak pojechalismy na dzialce i sobie opowiadalismy kto co pamietal ja moge wam duzo opowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tiaaa powitac moja patologiczna rodzino ma ktos kontakt z grazyna ???? ;D a moze i grazyna byla ale szczegolow Ci nie powiem wlasnie liczylem wodke i wyszlo mi 6 litrow ze peklo ty sie mosisz z jakimis alkoholiksmi zadawac wiesz jaka wczoraj mielismy pompe jak pojechalismy na dzialce i sobie opowiadalismy kto co pamietal ja moge wam duzo opowiedziec moze lepiej nie wolimy zyc w stanie ze wszystko bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 To byliście pić ?:\ AAA ja tu siedze i się nudzę no ładnie:facepalm: bry:hi: ---------- Post dopisany at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- Nie spać :decayed:zwiedzać....jakieś ogródki działkowe czy lasy:grin: ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- ?Haloo Seba i Tomasz widać was:decayed: robimy cos jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Siema! Udało się coś tam coś tam w mojej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi