Bartas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 przeganiac chmury na wieczor :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 przeganiac chmury na wieczor :gwizdanie: Jechałem z Lublina to całą drogę lało.Dzwoniłem wczoraj to słońce cały dzień świeciło.Dzisiaj też od rana świeci.A tutaj pupa Idę na allegro poszukać jakiegoś sprzętu do przeganiania chmur.Wiem , że Rosjanie mają jakieś środki do rozpylania na niebie , po których pojawia się piękne słoneczko
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 No i niestety wizyta Prezesa mnie ominie, ale taki już los jubilata...
Adrenalina Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 No i niestety wizyta Prezesa mnie ominie, ale taki już los jubilata... Happy Birthday ...
Bartas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie ma ze ominie tylko z flaszka przybywaj
klysek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ciekawe czy jerzyk przywiezie flaszke z pepkowego co byl w zeszlym tygodniu
endrike Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 to i ja się wybiorę, man nadzieje że kogoś zastane
Hugo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 I po spociku.Miło było Was poznać.Oczywiście super atmosfera i wesoło Pozdrawiam serdecznie
klysek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 :oklaski: lubu dubu niech nam zyje prezes naszego klubu niech zyje nam !!!!!!
musti Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Przypominam chętnym o zapisach na ręczniki plażowe z logo forum Więcej tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
rem1k Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 w końcu publikacji jakiś zdjęć się doczekaliśmy - już myślałem że to nigdy nie nastąpi teraz trzeba wymyśleć atrakcję na następny raz żeby było nas jeszcze więcej...
Adrenalina Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 :oklaski: lubu dubu niech nam zyje prezes naszego klubu niech zyje nam !!!!!! yyyyyy...... normalnie jestem w szoku kiedy ostatnio była taka frekwencja ?
marcindlug Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 ostatnio taka frekwencja byla jak prezes sie zapowiedzial ze przyjedzie i nie przyjechal - chyba w zeszlym roku
Bartas Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 aj no, palenie gum przez rower.... niezapomniane
Hugo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 aj no, palenie gum przez rower.... niezapomniane No zdrowo koleś nadymił :polew:
tliner Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam koledzy, dzisiaj mam dzień umieszczania reklam postanowiłem i Was się zapytać, czy w w firmach w których pracujecie nie potrzebujecie automatów do kawy lub ekspresów, jeśli tak to zadzwońcie lub przekażcie telefon szefowi, ok? wielkie dzięki:) poszukuję miejsc publicznych, instytucji, hoteli, restauracji i biur - jednym słowem KAŻDEGO zainteresowanego ustawieniem w danym miejscu automatu lub ekspresu do napojów gorących i kawy KAWA ALOIS DALLMAYR - niemiecka jakość - najbardziej znana kawa w Europie jest już dostępna w POLSCE. Zainteresowanych proszę o telefon lub maila. 502-119-546 695-890-020 [email protected] Bardzo atrakcyjne warunki współpracy - oferty dostosowywane indywidualnie ZASTAWA GRATIS Zajmujemy się montażem, serwisem i codzienną obsługa automatów/ekspresów
Rekomendowane odpowiedzi