Radek89 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Deejay diagnozę mamy albo kilka diagnoz...natomiast w środę zaczynamy próbę doprowadzenia pacjenta do stanu używalności ... dzięki bardzo za chęci pomocy ahaa i jak się nazywało to coś ten zespół bo mam go na końcu języka, ale nie mogę sobie przypomnieć
kanu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Siemanko Panie i Panowie, jeździ ktoś z Was b6 na zawieszeniu 1BE w Łodzi? Chcę przejść z 1BA ale zastanawiam się jaka jest różnica w komforcie jazdy:decayed: ja mam 1BE ale w B7 (więc w sumie to to samo) różnica niewielka, lekko niżej i lekko twardziej. Jak to Panton kiedyś stwierdził jadąc ze mną, że ładniej się to trzyma drogi i nie pływa jak w jego B7 na zwykłej zawieszce...
OficeR Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Do odwaznych swiat nalezy, wsadzaj gwint
RicS3 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Siemanko Panie i Panowie, jeździ ktoś z Was b6 na zawieszeniu 1BE w Łodzi? Chcę przejść z 1BA ale zastanawiam się jaka jest różnica w komforcie jazdy:decayed: ja mam 1BE ale w B7 (więc w sumie to to samo) różnica niewielka, lekko niżej i lekko twardziej. Jak to Panton kiedyś stwierdził jadąc ze mną, że ładniej się to trzyma drogi i nie pływa jak w jego B7 na zwykłej zawieszce... Bywasz na spotach w Łodzi? Istnieje szansa żebyś mnie przewiózł? Do odwaznych swiat nalezy, wsadzaj gwint Gwint miałem w Golfie IV i jednak nie jest on na nasze drogi a przynajmniej na mój dojazd do domu podziurawiony jak ser szwajcarski;/ ale nie neguję faktu, że fura na gwincie robi robotę. Wtedy pokazuje się dopiero potencjał dobrej felgi.
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 a jechales kiedys avantem ? hyhyhy Panda ma w B6 1BE ale jakies oszukane bo moja siedzi nizej hmm kuzwa a moze ja ma 1BE ???
RicS3 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie jechałem:D przyjadę na spot w niedzielę i się może coś ogarnie
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 heheh to musi Bartas przyjechac on lubi wozic avantem ale chyba tylko panienki no chyba ze dobra dupeczka jestes a Michal to tak dla zmylki
RicS3 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 heheh to musi Bartas przyjechac on lubi wozic avantem ale chyba tylko panienki no chyba ze dobra dupeczka jestes a Michal to tak dla zmylki Żadna ze mnie conchita:D tylko Michał
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 mysle ze tak tzn bede musial wyskoczyc jakos kolo 10ej ale to mysle ze na 30 min
MarianekZg Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mysle ze tak tzn bede musial wyskoczyc jakos kolo 10ej ale to mysle ze na 30 min Jeśli można to ok 12.00 bym podleciał - mam FV dla Ciebie
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 spoko daj mi cyne na koma tak ze 30 min przed tak w razie co
RicS3 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Michałczitta Haha, rozumiem, że spot jest w niedzielę o 18 pod pasażem i nic się nie zmieniło?
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 Kto widzial to widzial ten kto nie widzial to zapraszam Strony internetowe Łódź, gadżety reklamowe byl maly update projektów
Rekomendowane odpowiedzi