marcindlug Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 i co nie poratowałbyś jakby czekała i czekała a autobusu nie ma? nic tylko na autostopa zabrać i ogrzać bralbym! Najpierw bym jej kurtkę dał, bo widzisz, ze taka biedna,iż nie ma okrycia... głupiś czy pedzio?
kanu Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Najpierw bym jej kurtkę dał, bo widzisz, ze taka biedna,iż nie ma okrycia... myślę, że na kurtkę to by musiała zapracować najpierw ---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- głupiś czy pedzio? specjalnie nie lubi różowych felg... głupi też nie bo ogarnia sporo rzeczy... może opcja nr3 - impotent:shock3::polew:
marcindlug Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 może opcja nr3 - impotent:shock3::polew: i po co taki zyje?
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 mogę robić za wieszak do mokrych ręczników, więc musicie się odstosunkować;D
marcindlug Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 te, wieszak, szykuj sie! wybieram sie dzis do ciebie!
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 dzisiaj nie, bo nie wyrobie ze wszystkim, serio. jak bede miał godzinke, to zerkne do parcha, ale na razie pali mi się wszystko w rękach;/
RicS3 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Chłopaki orientujecie się gdzie dorwać kod lakieru jaki wykorzystał ronal na oryginalnych felgach rs6 tzw. łopaty? Potrzebuję zaprawić parę odprysków:D
MarianekZg Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Chłopaki orientujecie się gdzie dorwać kod lakieru jaki wykorzystał ronal na oryginalnych felgach rs6 tzw. łopaty? Potrzebuję zaprawić parę odprysków:D podpytaj na Divisionie - na bank ktoś zna odpowiedź jaki to kod
RicS3 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Ok dzięki, to jeszcze jedno pytanko w takim razie. Ogarnia z Was ktoś detailing felg lakierowanych właśnie tych Ronal-i? Kupiłem felgi i są w dobrym stanie, nie ma ubytków ale jeździły zima i lakier jest troszkę porysowany od śniegu i lodu. Potrzebują polerki i będzie git. Ja się polerki nie tykam dlatego szukam fachowca:D
kanu Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 dzisiaj nie, bo nie wyrobie ze wszystkim, serio. jak bede miał godzinke, to zerkne do parcha, ale na razie pali mi się wszystko w rękach;/ to jest tak jak się rozreklamuje warsztacik na forach i grupach i każdy z polecenia "tego wariata od różowych felg" jedzie
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Rosja to stan umysłu jak ich nie kochać ĐовŃŃка-кикйОкŃĐľŃ Đ˝Đ°Đ´Đ°Đ˛Đ°ĐťĐ° ĐťŃНоК ĐĄŃĐžĐżĐĽĐ°ĐźŃ - YouTube
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Niewiele nam potrzeba do szczęścia:D wystarcza dwa:p Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
RicS3 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Pany czy przy ET43 na 18" felgach o szerokości 8" muszę zakładać dystans żeby fele były na równo z nadkolami? Jeśli tak to jaki?
Rekomendowane odpowiedzi