Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 heheh dobra dobra gejfona masz i Ci mmsy nie dochodza ??
kanu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 jak nie dochodzi mms to dochodzi informacja z linkiem gdzie sobie można tego mmsa na stronce obejrzeć panie DJ ściemniać to nie nas
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 dobra ekipa LDZ chcecie walic jakies 60km wiecej i jechac w kolumnie czy spotykamy sie razem i lecimy? jak razem to moze gdzies kolo portu czy cos w tym stylu aby wpasc na obwodnice i leciec dalej czekam na delklaracje bo nie wiem jak chcecie jechac
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 jak się ma włączony internet, to dochodzą;p U mnie wyłączony, bo za dużo buliłem, ale - już od września będzie nówka taryfa;)
OficeR Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak aby bylo dobrze i taniej Wysłane z mojego GT-I9505
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 OficeR i Dj jestesmy na jednym pietrze w domku a Marcin jest nad nami
RicS3 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Orientujecie się czy w Łodzi jest myjka na którą można przyjechać z własnymi środkami do mycia? Bo niestety wprowadzam się na swoje i niestety nie będę miał dostępu do podwórka i karchera pod domem... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
OficeR Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 OficeR i Dj jestesmy na jednym pietrze w domku a Marcin jest nad namiKto jeszcze jedzie z LDZ?Wysłane z mojego GT-I9505
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 OficeR i Dj jestesmy na jednym pietrze w domku a Marcin jest nad namiKto jeszcze jedzie z LDZ?Wysłane z mojego GT-I9505 Cymek z Pabianic i marcindlug
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Orientujecie się czy w Łodzi jest myjka na którą można przyjechać z własnymi środkami do mycia? Bo niestety wprowadzam się na swoje i niestety nie będę miał dostępu do podwórka i karchera pod domem... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka mysle ze na kazda reczna bezobslugowa myjnie mozesz wziasc swoje kosmetyki moczysz myjesz plukasz suszysz odkurzasz ja zawsze tak na tuszynskiej robie
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 OficeR i Dj jestesmy na jednym pietrze w domku a Marcin jest nad namiKto jeszcze jedzie z LDZ?Wysłane z mojego GT-I9505 Cymek z Pabianic i marcindlug Cymek ponoc nie jedzie
bartek1605 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 o kurfa nowe forum, jak tu dziko
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 nom ja tez nie ogarniam Jak tam zdrowie ? wyszedles juz z kokona ?
marcindlug Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 mata naturalne Dżizas, kur**, jakie ladne wzruszylem sie
RicS3 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Orientujecie się czy w Łodzi jest myjka na którą można przyjechać z własnymi środkami do mycia? Bo niestety wprowadzam się na swoje i niestety nie będę miał dostępu do podwórka i karchera pod domem...mysle ze na kazda reczna bezobslugowa myjnie mozesz wziasc swoje kosmetyki moczysz myjesz plukasz suszysz odkurzasz ja zawsze tak na tuszynskiej robie No własne niestety nie i to jest ten problem. Na paru takich myjniach już mnie przegonili:/ Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
kanu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 a zobacz na myjni pod Carfurem na Kolumny, tam raczej nikogo z obsługi zazwyczaj nie ma, myjesz i nawet odkurzasz sobie sam...
RicS3 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A to też nie chodzi o to czy ktoś jest czy nie, kamery są. Dziwiłem się właśnie czemu tak szybko mi się czas kończył. Koleś mi później powiedział, że na kamerach lookają, że ktoś łamie regulamin i wyłączają wodę na stanowisku. Raz golfem wracałem całym w pianie bo mi na teo wyłączyli skur****** Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
bartek1605 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 nom ja tez nie ogarniam Jak tam zdrowie ? wyszedles juz z kokona ? po zbóju, bede miał kolejny zakładany i nie zanosi sie na szybkie zdjęcie pancerza
Rekomendowane odpowiedzi