DeeJay_Kill Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Dobry:D Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
marcindlug Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 taki sobie :/ grubo po 3 skończyłem prace i od świtu znowu w łagrze :/
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 jesli bede mial wolne to pojade i tym razem nikt mnie nie namowi na jednego! Marcinie ze mna sie nie napijesz
marcindlug Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 jesli bede mial wolne to pojade i tym razem nikt mnie nie namowi na jednego! Marcinie ze mna sie nie napijesz W zyciu! Chce jeszcze pozyc
OficeR Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 jesli bede mial wolne to pojade i tym razem nikt mnie nie namowi na jednego! Marcinie ze mna sie nie napijesz Ty mozesz wypic z kazdym ale nie kazdy moze z Toba send by GT-I9505
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 o Panowie wypraszam sobie z Klysiem i Sebusiem bardzo dobrze mi sie dwa lata temu pilo Marcin nawet ja ?? <3 Klysiu Tomku oczywiscie ze maluje z wami w razie co nawet moge wystawic fakture za wydruk banerow zmeczenie materialu ja to mysle ze my powinnismy jakis serwis otworzyc w 3 i rezac auta
klysek Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Klimat zlotowy dobrze ci robi bo ostatnio ruletka cię wykończyła
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Klimat zlotowy dobrze ci robi bo ostatnio ruletka cię wykończyła pierdziele ta ruletke, w ogole jakos w LDZ mi woda nie wchodzi tydzien temu u kuzyna pilem to co 0,5 pociagnalem i ledwo do domu sie doczlapalem
klysek Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Klimat zlotowy dobrze ci robi bo ostatnio ruletka cię wykończyła pierdziele ta ruletke, w ogole jakos w LDZ mi woda nie wchodzi tydzien temu u kuzyna pilem to co 0,5 pociagnalem i ledwo do domu sie doczlapalem Ruletka światła zabawa ale faktycznie tez tak mam czy to morze czy góry duzo więcej może uciągnąć
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 za***ista nie wiem nawet co tam bylo i co pilem, wodke z wodka czy cholera wie co
klysek Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 za***ista nie wiem nawet co tam bylo i co pilem, wodke z wodka czy cholera wie co To były koktajle molotowa
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 no tak sie po nich czulem wlasnie
RicS3 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 właśnie? Bo sam się zastanawiam
marcindlug Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 a pochwale sie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/278617-aeb-td0520l/page-2#entry4159955
Seba_LDZ Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 i gdzie Ty to wlozysz w te swoje 14 ;P https://www.youtube.com/watch?v=Y3wU2cldRsU
marcindlug Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Seba Seba Seba! co to znaczy ze kolor jest dopelniajacy do innego?
Rekomendowane odpowiedzi