marcindlug Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja moge podjechac jesli ktos jeszcze sie wybiera
OficeR Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 podjezdza ktos dzis na Real? send by GT-I9505 Ja spotykam sie tylko online , Real mnie nie interesuje :DJak wyslesz jakies sexy foteczki na maila to mozemy online dalej sobie popisac Ja bym podjechal bo akurat mam dzis blisko send by GT-I9505
OficeR Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ale Ty szybko trzezwiejesz to do 18 dojdziesz do siebie send by GT-I9505
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 absolutnie mnie to nei dziwi;D
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak się wyrobie to wpadne na spot
klysek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak się wyrobie to wpadne na spot czyli sie nie wybierzesz absolutnie mnie to nei dziwi;D bo to jest POLSKA i tu sie pije
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 ostatnio byłem sam na spocie i mam nadzieję że dzisiaj ktoś będzie
OficeR Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 A ja odpadam :/ nie wyrobie sie z zakupami send by GT-I9505
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja już na miejscu i jak narazie zero żywej duszy jak coś to jestem w kfc na herbatce
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Pany ogarnia ktos tutaj na fest nasze audi ? Chcialbym zeby mi ktos zrobil logi dynamiczne w 1.8T bo mam wrazenie ze ostatnio slabo jedzie... Mialem ostatnio robione cos przy osprzecie wymieniane weze przy odmie i ten plastik pod kolektorem co idzie do silnika? byl ulamany. I teraz nie wiem czy moze ktorys waz przewod nie zostal odpowidnio dokrecony bo cos mi turbo pozno wstaje i nie kreci sie tak szybko do czerwonej kreski jak wczesniej... Chyba ze to koniec turba? Sa jakies przedwczesne oznaki ? Dodam ze przy przyspieszeniu nie wiem czy to jakis swist czy jak by cos rzezilo Albo jestem przewrazliwiony jakis spec mi tu pomoze ?
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 na kancowce turbo moze gwizadac ale to pewnie by trzeba wsadzic np Cygana naszego na diagnoze z logami to Ci powie co i jak z maszinu
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 to chyba bede musial uderzyc do cygana gwizdac nie gwizdze
marcindlug Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 na kancowce turbo moze gwizadac ale to pewnie by trzeba wsadzic np Cygana naszego na diagnoze z logami to Ci powie co i jak z maszinu moje gwizda zawsze
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 kurka wodna chlopy powaznie mowie wczesniej jezdzilem gnojowozem wiec teraz moze jestem przewrazliwiony A mozecie polecic jakis srodek do czyszczenia stozka ?
marcindlug Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 kurka wodna chlopy powaznie mowie wczesniej jezdzilem gnojowozem wiec teraz moze jestem przewrazliwiony A mozecie polecic jakis srodek do czyszczenia stozka ? a jaki stozek?
Rekomendowane odpowiedzi