xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Magdalenah naklejki już zamówione i dobrałem sobie jeszcze koszulkę wiec jak już przyjdzie paczka to daj znać podjadę gdzie będzie trzeba Edytowane 29 Grudnia 2014 przez xXPiotrekXx19
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorze pierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejki Zimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :D Magdalenah naklejki już zamówione i dobrałem sobie jeszcze koszulkę wiec jak już przyjdzie paczka to daj znać podjadę gdzie będzie trzeba profesjonalne podejście to może rameczki jeszcze ?
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorze pierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejkiZimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :DMi sie wydaje ze zawsze po piątku znam wszystkich
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorzepierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejkiZimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :DMi sie wydaje ze zawsze po piątku znam wszystkich Chyba wszyscy Ciebie znają. Ty możesz wszystkich nie pamietać
klysek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorzepierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejkiZimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :DMi sie wydaje ze zawsze po piątku znam wszystkich Chyba wszyscy Ciebie znają. Ty możesz wszystkich nie pamietać fakt w ta stronę prędzej
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorzepierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejkiZimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :DMi sie wydaje ze zawsze po piątku znam wszystkich nie kłysiu ...To ciebie po piątku znają wszyscy heheheheh ćwiara jakie ładne red masz w profilu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorze pierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejki Zimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :D Magdalenah naklejki już zamówione i dobrałem sobie jeszcze koszulkę wiec jak już przyjdzie paczka to daj znać podjadę gdzie będzie trzeba profesjonalne podejście to może rameczki jeszcze ? już od dawna zbierałem się do zakupu koszulki i tych naklejek a rameczki już na aucie jeżdżą od dwóch lat więc kolejnych brać jak na razie brać nie będę
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 a to nie wiedziałam Seba widzę Cię Ty juz wiesz co....
Gość cwiara Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bierz naklejki i pisz do Jarko żeby wsadził z moimi kalendarzami dobra to już do niego piszę za kw rozliczymy się przy odbiorzepierwsza wysyłka idzie 7 stycznia i do tego czasu zapłać za naklejkiZimowe są za krótkie wszystkie są za krótkie żeby wszystkich poznać :DMi sie wydaje ze zawsze po piątku znam wszystkich nie kłysiu ...To ciebie po piątku znają wszyscy heheheheh ćwiara jakie ładne red masz w profilu Foto chyba 2 lata temu na targach w Lipsku zrobione
xXPiotrekXx19 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 a to nie wiedziałam Seba widzę Cię Ty juz wiesz co.... spoko skąd mogłaś wiedzieć jak kiedyś nie bywałem na spotach z braku czasu a teraz jak byłem kilka razy to prawie nikogo nie było
Magdalenah Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 no to czas na zlot tu same biznesmeny i biznesmenki wiec tylko wyjazdówki wychodzą
klysek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 no to czas na zlot tu same biznesmeny i biznesmenki wiec tylko wyjazdówki wychodzą
RicS3 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kradziej dywaników za ile masz aku bosch s5 74Ah 750A?
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 a to nie wiedziałam Seba widzę Cię Ty juz wiesz co.... hęęęęęę?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 witam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku oraz udanej dzisiejszej zabawy
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 A nie będę gorszy;p Kradziej dywaników za ile masz aku bosch s5 74Ah 750A? 366 dywaników ze złotą nicią i jest Twój;p
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 witam widać że jeszcze chyba nie czujecie się za dobrze po imprezie noworocznej bo coś tu cisza
OficeR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wszystkim najlepszego w tym nowym roku! DJ, bedziesz jutro u siebie na zakladzie? send by GT-I9505
Rekomendowane odpowiedzi