xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 jak mnie ktos zgarnie to tez bede a gdzie mieszkasz ?
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:D
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer No może:D
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć Kolejny promil
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć Troszkę może być mi nie po drodze ale mogę cię zabrać bez problemu
Panton Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete Tomek nie pierdo***....
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete Czym ty tak będziesz zajęty
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 dobra mam nadzieje ze dzis sie podlecze to jutro wpadne Seba jak cos to Cie zgarne
OficeR Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 dobra mam nadzieje ze dzis sie podlecze to jutro wpadne Seba jak cos to Cie zgarne jak cos moge zgarnac Sebe i Ciebie Tomus jak nie dasz rady bo jutro wolne mam i bez promili we krwi bede jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer No może:D jo już na Felsztynskiego mieszkam ale to nie daleko wsumie ;P
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 trzeźwy to ja będę, tu chodzi abym zapalenia płuc się nie nabawił
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Auto k**wa mi napraw
sebastian_marat Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Jakich Skierniewic!
klysek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Jakich Skierniewic!Lipce Reymontowskie witam O której godz mial byc spot w niedziele? w pierwszą niedzielę miesiąca o 16A z kad ty masz info ze o 16 Zawsze były o 18 i chyba. Nic sie w tym temacie nie zmieniło
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pany kto jeździ po Łodzi od nas z forum granatową a6 c5 w kombi na gwincie? Dzisiaj jechał koło mnie na włókniarzy, po redukcji jak dodał gazu to aż przeszły mnie ciarki
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 witam O której godz mial byc spot w niedziele? w pierwszą niedzielę miesiąca o 16A z kad ty masz info ze o 16 Zawsze były o 18 i chyba. Nic sie w tym temacie nie zmienił z tego co pamiętam to wcześniej w tym wątku była powiedziana godzina 16 i tak zostało i prawdo podobnie jest to na stronie 3722 jak się nie mylę.
DeeJay_Kill Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Decydujcie sie:) a Ty Cyganie klysku do niedzieli auta nie dostaniesz ! Chamie Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi