DeeJay_Kill Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Spróbuj sand-man przy przybyszewskiego 99;) witek i Kamil Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dokladnie. Tylko im najlepiej rozowy wychodzi [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 <3 jol przerabialem dzisiaj wlamanie do auta mojej kobiety golf 4 aka bialy pedal po zgloszeniu wlamania dostalismy informacje ze technicy przyjada za 1,5 godzin!!! Pani w centrali stwierdzila ze lodz jest duza a technikow na cale miasto jest 3 a oni maja dzisiaj duzo wezwan i ze to i tak jest szybko bo sa w sumie nie daleko hhyhhyyhy umarlem jak w 21 wieku mozna czekac na policje poltorej godziny ok zatem potwierdzilismy ze czekamy po 20 minutach dostalismy telefon ze technicy juz sa na miejscu hyh i faktycznie byli dwoch panow bardzo sympatycznych z reszta z wielka walizka jaka to sie oglada na filmahc typu w11 czy CSI hyhyhhyyhyh po zdjeciu odciskow oczywiscie okazalo sie ze calosc robiona w rekawiczkach no ale jakby mnie to nie dziwi generalnie z auta nic chyba nie zginelo chyba bo nie wiadomo do konca co kryje sie w aucie kobiety wiec sie zastanawialem po co cala ta szopka i jak sie okazalo to jednak cos ukradli wiecie co ? a z 10 l paliwa !!! k**wa no szok ja myslalem ze takie sytuacje maja miejsce na wsi gdzies nie wiem ale nie w miescie hyhyhy pozniej panowie przyznali ze dzisiaj juz 3 inne auta robili czyli dwa inne vw i audi b5 z dokladnie ta sama sytuacja kradli wache no komedia a jeszcze wieksza komedia byla jak sie ich zapytalem skoro byli bo faktycznie byli 4 auta za naszym czemu czas dojazdu byl 1,5 godziny to poinformowali mnie ze w11 i CSI to jedno i to tylko telewizja i oni na wezwania poruszaja sie czym ? TRAMWAJEM ! och*jalem bez kitu po calej akcji sympatyczni panowie wzieli ta wielka walizke i poszli na przystanek hehehee ja pierdziele zwariowalem 21 wiek ... miasto... kuzwa no tramwajem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Moze im tez zaebali fure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No niestety... Takie sa realia. Ja jezdzilem swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Hahahahaha - rozwaliłes mnie ta opowieścią - jak widać, golfa sie nie da ukraść co za pały, zeby tyle zachodu kanister wachy... Seba, Ty lepiej na przystanek idź, bo dakeko do roboty nie masz, a skoro panowie z walizka mogą, to i Ty:D Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 hehe moze oni zaebali wahe zeby zalac swoj hehehehe DJ Ty nie badz taki madry jak wrocisz to montujemy alarma i zamki bo teraz juz kluczyk nie wchodzi ani do zamka kierowcy ani do bagaznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Takie sa realia niestety. Ja robie na Andrespolu i tez czasem sie lata na piechote albo jedzie po technika aby ojebal zdarzenie a jak go nie ma to samemu sie kombinuje Lodz jest duzo wieksza a ja tez kiedys 1,5 h czekalem wiec nie miales najgorzej send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 paranoja normalnie ze tez komus sie kuzwa chcialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Spróbuj sand-man przy przybyszewskiego 99;) witek i Kamil Sent from my iPhone using Tapatalk Dokladnie. Tylko im najlepiej rozowy wychodzi [emoji14] DługiMarcinie u nich malowałeś felgi ??? Jakie koszta tam mają za cały kpl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Malowalem u nich i felgi i dekiel zaworow i klamki wewnetrzne i szczerze moge polecic aktualnie pastwia sie nad moimi zaciskami komplet felg 18" kosztowal mnie chyba 400pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Merci uprzejmnie za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ale tu mam przegląd motoryzacyjny... R8, RS4 Cabrio białe:D, wszelkie mietki amg, o BMW nie wspominam. Jest tez Lambo, Aston i rzadko sie zdarza coś ze starych klasyków. Dodatkowo widziałem juz drugie auto na blachach PL:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) No to co z tego ze widziales? Zachowaj sie jak Polak a nie sie opierdzielasz [emoji14] jakis czas temu rodacy z salonu 5 Bentley z Berlina wyprowadzili a Ty sobie z jednym RS4 nie dasz rady send by GT-I9505 Edytowane 4 Marca 2015 przez OficeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W sumie racja, tylko jakieś papiery by sie przydały, jak nim do pl bede wjeżdżał z promu daj mi jeszcze laptopa z kablem, zeby zrobić immo off i jedziemy Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 w fotoszopie Ci moge wszystko zrobic jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Siema Ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dobra, zbieram zamówienia - kto bierze lambo, kto astona, a kto AMG? RS4 Cabrio wracam ja- zajęte:p szkoda, ze nigdy nie było rs4 Cabrio, ale sam mam podobne pomysły na mój:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 dobra nie filozuj kiedy wracasz z tego LasPalmas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Niedziela Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi