MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 uuuu Nom klasa sama w sobie i liczę ze w listopadzie będę już mieszkał u siebie za równy tydzień zaczynam przedsięwzięcie życia gdzie tu się klika "Lubię To" ???
klysek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 uuuu Nom klasa sama w sobie i liczę ze w listopadzie będę już mieszkał u siebie za równy tydzień zaczynam przedsięwzięcie życia gdzie tu się klika "Lubię To" ??? Tu nie ma co klikać lubię tu trzeba przyjeżdzać z szpadlem i kopać
marcindlug Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 widziane dziś autko marcinadługiego - szkoda tylko, że bez dywaników i felg - stoi na "kobyłkach" - ja się pytam czemu ???? heh oba sa w tym samym miejscu wiec zakladam ze oba bez felg i dywanikow pogodzilem sie z tym i dlatego kupuje najtansze jak jade do DJ
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 uuuu Nom klasa sama w sobie i liczę ze w listopadzie będę już mieszkał u siebie za równy tydzień zaczynam przedsięwzięcie życia gdzie tu się klika "Lubię To" ??? Tu nie ma co klikać lubię tu trzeba przyjeżdzać z szpadlem i kopać człowieku czy Ty myślisz, że mam 20 lat - ja to w tym wieku tylko usiąść do grilla, zapodać kiełbaskę (ewentualnie karczka ) dziabnąć dziabąga i popatrzeć jak kopiecie Ale kierować ekipą kopaczy potrafię heheheh widziane dziś autko marcinadługiego - szkoda tylko, że bez dywaników i felg - stoi na "kobyłkach" - ja się pytam czemu ???? heh oba sa w tym samym miejscu wiec zakladam ze oba bez felg i dywanikow pogodzilem sie z tym i dlatego kupuje najtansze jak jade do DJ
klysek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 uuuu Nom klasa sama w sobie i liczę ze w listopadzie będę już mieszkał u siebie za równy tydzień zaczynam przedsięwzięcie życia gdzie tu się klika "Lubię To" ??? Tu nie ma co klikać lubię tu trzeba przyjeżdzać z szpadlem i kopać człowieku czy Ty myślisz, że mam 20 lat - ja to w tym wieku tylko usiąść do grilla, zapodać kiełbaskę (ewentualnie karczka ) dziabnąć dziabąga i popatrzeć jak kopiecie Ale kierować ekipą kopaczy potrafię heheheh Przyłożę starań aby to zobaczyć Coś za duZo nakasowalem
klysek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Tomek, co Ty żeś narobił tam wyżej Pisze szyfrem
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Tomek, co Ty żeś narobił tam wyżej Pisze szyfrem Oki doki jak bym w razie nie mógł czegoś rozkminić to będę walił PW
klysek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Dzwon śmiało moze na jakoś butle sie człowiek od razu umówi
MarianekZg Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 o to to - swoją drogą myślałem, że w ten weekendzik ale spoko luzik
klysek Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 o to to - swoją drogą myślałem, że w ten weekendzik ale spoko luzik Nie no wszystko na to wskazywało ale musimy opuścić lokal i na weekend mamy przeprowadzkę ale moze wieczorkiem wykonam telefon i sie skusicie ale nie będę narazie nic obiecywał bo nie wiem ile zejdzie
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 człowieku czy Ty myślisz, że mam 20 lat - ja to w tym wieku tylko usiąść do grilla, zapodać kiełbaskę (ewentualnie karczka ) dziabnąć dziabąga i popatrzeć jak kopiecie Ale kierować ekipą kopaczy potrafię heheheh o to to to i ja sie dolacze bede kierowal z kierownikiem Miskiem
Panton Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Pany znacie jakiegoś dobrego lakiernika w Łodzi?W Łodzi nie ma..... ale jest pod Łodzią Kłysek widziany dzisiaj pod moim domem Podrzuć jakieś info co gdzie i jak. poszły namiary na priva - ale ostrzegam koleś nie jest tani Pany znacie jakiegoś dobrego lakiernika w Łodzi?W Łodzi nie ma..... ale jest pod Łodzią Kłysek widziany dzisiaj pod moim domem Miałem stanc pogadać ale już na firmę leciałem wiec do domu sie spieszyło bo przygotowania do przeprowadzki bo w piątek będę mieszkańcem Tymianki nom myślałem, że się zatrzymasz dlatego zatrzymałem się ale widziałem, że się ostro śpieszysz bo popierdoliłem tą truskawką jak Kubica jak się w piątek przeprowadzasz to mogę pomóc nosić graty
klysek Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Panton dzięki za chęci ale mój dobytek jest na tyle skromny ze w 40min z bratem sobie poradzę
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Ale ze jak... To Klysek nie bedzie juz baluciarzem z nożem w kieszeni?!:/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 zobaczcie co gosciu wymysla https://vimeo.com/122959827 klysek ma juz pod soba cale baluty chlopie to sie rozwoj nazywa idzie zagarnac kolejna czesc polski co sie bedzie ograniczal
OficeR Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Pany zajmuje sie ktos w Lodzi wyciaganiem wgniotek? Tomuś, coś dla Ciebie https://www.facebook.com/video.php?v=784727434968090&set=vb.543781755729327&type=2&theater%C2%A0%C2%A0
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) jak masz male wgniotki to sam sobie je wyciagnij kupujesz powietrze do czyszczenia kompa odwracasz do gory dnem pryskasz a w sumie zalewasz wgniotke kilka sekund cieklym powietrzem i po chwili walisz w to rozgrzana suszara z praw fizyki wynika ze wgniotki same sie wyciagna oile sa male albo odwrotnie Edytowane 26 Marca 2015 przez Seba_LDZ
Panton Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 OficeR https://www.facebook.com/ErbeDetailingTeam
Rekomendowane odpowiedzi