MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 spajdus ju toking tu mi ??? Ależ ten fotograf potrafi złapać na foto architekturę budynków no po prostu mistrz !!!
kanu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ale brawa należą się temu co zaprojektował te kształty, porządnie zalał fundament i dzięki temu prezentuje się do doskonale
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ale brawa należą się temu co zaprojektował te kształty, porządnie zalał fundament i dzięki temu prezentuje się do doskonale O to to to
marcindlug Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Sebuś <3 :* dawno cie nie widzialem, to fakt, ale na tym zdjeciu jestes zupelnie do siebie nie podobny
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 to przez te uszy i koszyczek chyba <3 a uszy odstajace niestety mam od urodzenia
marcindlug Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 no mnie ten koszyczek zmylil :* <3
mariuszolek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Znalezione na konkurencyjnym forum z ostatniego spociku wielkanocnego
Magdalenah Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 O rany znowu te kiepskie tuningi ktoś wstawia Łodziaki Zdrowych i Wesołych Świąt spocik już jak wytrzeźwiejecie Czytam forum i nie wierzę co tu się wyprawia...niedługo człowiek będzie się bał coś wypić na zlocie użyć słowa na d...i normalnie klub elitarny się robi...kary chłosty , klęczenie na grochu itd. Idzie to wszystko niestety w złym kierunku. Dyscyplina dyscypliną ale to już przesada...smutne to bo oznacza zazwyczaj początek końca czegoś fajnego... Łódź to zajeebiste miasto....przykład:Usługa serwisowa X - cena:ASO Audi Łódź: 1500zł (dzwoniłem dwa razy w odstępie 2 miesięcy)ASO Audi (na Połczyńskiej) Warszawa 450złASO Audi (Marszałek) Częstochowa 500zł potwierdzam gdybym nie BartS to swój automat miałam zamiar do ASO w Warszawie na serwis zabrać....tutaj chyba sami ludzie z łapanki na ulicy
marcindlug Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Madzia <3 :* mokrego dyngusa [emoji14]
bartek1605 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 to co dobre kończy to się już od jakiegoś czasu a to co piszesz to jest tylko efekt
mariuszolek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Znalezione na konkurencyjnym forum z ostatniego spociku wielkanocnego nie znam się jeszcze na tolerancji i zrozumieniu tutejszego żartu, więc ze względu na pewną nie wiedzieć czy do mnie wypowiedź nadmienię iż to żart
Magdalenah Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Madzia <3 :* mokrego dyngusa [emoji14] Marcin jak zajrzysz rano to będzie mokry mam trzy wiadra i nie zawacham się użyć Znalezione na konkurencyjnym forum z ostatniego spociku wielkanocnego nie znam się jeszcze na tolerancji i zrozumieniu tutejszego żartu, więc ze względu na pewną nie wiedzieć czy do mnie wypowiedź nadmienię iż to żart Poproszę o porządnych facetów a nie odpady poprodukcyjne.....i te skarpety ....feeeeee
marcindlug Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Znalezione na konkurencyjnym forum z ostatniego spociku wielkanocnego [emoji38] nie znam się jeszcze na tolerancji i zrozumieniu tutejszego żartu, więc ze względu na pewną nie wiedzieć czy do mnie wypowiedź nadmienię iż to żart My tu tolerancyjni jestesmy prawda Sebuś :* <3? Madzia <3 :* mokrego dyngusa [emoji14] Marcin jak zajrzysz rano to będzie mokry mam trzy wiadra i nie zawacham się użyć Grozisz mi? [emoji14]
Magdalenah Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Gdzie tam po prostu informuję że bardzo chętnie w rodzinie świętujemy Dyngusa
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 życzę wszystkim Zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Dyngusa
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tolerancja zawsze poonad wszystko, dlatego jajka malowalem sam i dzis ide w rozu
Rekomendowane odpowiedzi