Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak wiedziałem o tym że na pojezierskiej więc od razu pojechałem tam

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja dzisiaj miałem okazję przejechać się A4 B8 z 2014 roku [kilka tysięcy miała przejechane - nowiutkie auto] :jerk: .......2.0TFSI Quattro, S-tronic, Sline sedan :naughty: ...... przepiękne auto....a z tym silnikiem i skrzynią pięknie lata :kox:

Opublikowano

a ja dzisiaj miałem okazję przejechać się A4 B8 z 2014 roku [kilka tysięcy miała przejechane - nowiutkie auto] :jerk: .......2.0TFSI Quattro, S-tronic, Sline sedan :naughty: ...... przepiękne auto....a z tym silnikiem i skrzynią pięknie lata :kox:

Lepiej niz a3 w dieselku?
Opublikowano

za tą kaskę co trzeba za to autko zapłacić z takiego rocznika to na pewno musi być fajne autko. a powiedz jak teraz w tych nowych autkach jest z wykończeniem wnętrz audi nadal wykończenia wnętrz ma na wysokim poziome czy już używają gorszych materiałów

Opublikowano

zdecydowanie lepiej :)

za tą kaskę co trzeba za to autko zapłacić z takiego rocznika to na pewno musi być fajne autko. a powiedz jak teraz w tych nowych autkach jest z wykończeniem wnętrz audi nadal wykończenia wnętrz ma na wysokim poziome czy już używają gorszych materiałów

deska brązowa...... dekory drzewo ciemne... super to wyglądało... do tego podsufitka jasna i skóra jasna (może coś ala beż lub biała bardziej)

wykonanie i wykończenie klasa... widać, że A4 idzie do przodu a nie się cofa... wszystko miękkie i przyjemne w dotyku

jak by się jakiś spot zorganizował to bym pogadał czy by się nie pojawił... kolega znany... miał kiedyś ładnego B7 czarnego w Sline

ostatnio pojawiłem się na VAG by starą wiarę zobaczyć (Marcina) a dowiaduje się, że A4 spoty zdechły totalnie.... i lipa ... :/

Opublikowano

B8 po lifcie jest fajne...

jestem w trakcie poszukiwań takowej ;) tylko nie stać mnie na taki rocznik, ani wypas... :)

Opublikowano

ale dopiero od 2013 wprowadzili motor 2.0TFSI 225KM w połączeniu ze skrzynią S-tronic i napędem Q pięknie to lata

Opublikowano

ja tam idę dalej w ośke, na starość jak już będę podpierał się więcej niż dwoma kończynami, pomyślę o quattro :)

"trzeba mieć fantazję i pieniążki wnusiu" :)

Opublikowano

jak w ośce to jest wiele innych ciekawych marek.... ;) a jak się chce coś z napędem 4x4 stałym to wtedy zostaje Subaru i Audi.... :wink:

Opublikowano

moje nastepne to bedzie a3 w tdi. 90KM wystarczy do wszystkiego a bedzie prestiz i luksus.

Opublikowano

Mamy w Łodzi bądź okolicach kogoś kto rozklei przednie lampy valeo z a4 b6?

Opublikowano

każdy posiadający opalarkę

Opublikowano

każdy posiadający opalarkę

masz? podejmiesz się tego? za hajs oczywiście
Opublikowano

podrzuć to sie ogarnie temat

Opublikowano

na swoją A3 w TDI bym nie zamienił mimo, że fajna ta A4.... :D

Opublikowano

Wybiera sie ktos jutro na zakonczenie sezonu?

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

siema wszystkim :hi:

Wybiera sie ktos jutro na zakonczenie sezonu?

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

ja się wybieram lecz nie wiadomo jaka to bedzie pogoda bo jak bedzie mocno padało to nie pojadę

Opublikowano

No wlasnie pogoda lipna i sie wlasnie zastanawiam czy jest sens jechac...

Opublikowano

zobaczymy jutro ja jak bedzie delikatnie padało to będę a jak mocno to nie ma mowy a znowu siedzieć tylko w aucie to też bez sensu trzeba troszke postać pogadać z jakimiś znajomymi

Opublikowano

Ale ze zakończenie jakie sezonu ?