Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Klysek a było sprzedawać? Teraz Renatą latasz?
ed507 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam. Pozdrawiam forumowiczów z regionu Łódź. Chciał bym się spytać czy regularnie spotykacie się w Łodzi. Czy w niedzielę, czy w pierwszą niedziele m-ca, czy na parkingu Auchan czy różnie.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Teraz, ed507 napisał: Witam. Pozdrawiam forumowiczów z regionu Łódź. Chciał bym się spytać czy regularnie spotykacie się w Łodzi. Czy w niedzielę, czy w pierwszą niedziele m-ca, czy na parkingu Auchan czy różnie. Spotykamy się na parkingu Auchan i spotykamy się w pierwszą niedzielę miesiaca chyba że są chetni na jakąś wcześniejszą niedzielę to też się podjedzie chciaż ostatnio byłem sam. Wpadajcie na zloty na kolejnym wezmę lustrzankę to się zrobi jakieś ładne foto autek jak i nas i bedzie co wrzucić na forum. Moze uda się ożywić ten temat
ed507 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Od niedawna użytkuję a4 b7. Ale nie wszystko zawsze jest takie kolorowe. Fajnie było by czasem spotkać się z użytkownikami tego samego auta. Zapytać o to i owo, ew. podzielić się spostrzeżeniami (trudno zaczepiać ludzi na mieście...).
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jeżeli masz cheć wpadać na spoty to zapraszamy będzie nam miło jak bedzie nas wiecej na spotach
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A dlaczego nikt nie pojechał na ogólnopolski koledzy ? Byłam sama .....
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja teraz dopiero przyjade jak zloze ulep na tip top inoczej sie nie pokazuje...@klysek nie my jezdzimy ze znaczkiem kuciapki na masce
ed507 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 3 minuty temu, xXPiotrekXx19 napisał: Jeżeli masz cheć wpadać na spoty to zapraszamy będzie nam miło jak bedzie nas wiecej na spotach Dzięki mam do Was spory kawałek ale myślę, że wkrótce podjadę.
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 minuty temu, OficeR napisał: Ja teraz dopiero przyjade jak zloze ulep na tip top inoczej sie nie pokazuje...@klysek nie my jezdzimy ze znaczkiem kuciapki na masce Był łódzki Dealer mogliśmy zabrać bez auta
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja też dopiero od niedawna jeżdżę nowym nabytkiem a tak to poprzednio troszke głupio jechac na ogólno polski jakimś starym autem. Na kolejny juz na pewno się pisze a nawet będe mógł kogoś zabrać bo ja jestem nie pijący wiec moge byc kierowca w tej wyprawie do męczarni alkoholowej Zawartość dodana 1 minute later 1 minutę temu, Magdalenah napisał: Był łódzki Dealer mogliśmy zabrać bez auta Widzisz jak by było wczesniej wiadomo o takim czym to pewnie bym się wybrał. tylko nie było nic wiadomo bo ten temat zamarł jakoś
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A dlaczego nikt nie pojechał na ogólnopolski koledzy ? Byłam sama ..... Ja z ramka A4 Klub Polska B5 Battalion nie moglbym tam wjechac [emoji14] nas tam nie lubia [emoji3] EDIT: alez chamsko forum dodaje swoja nazwe przed nazwe innego forum... az tak nas tu nie lubia
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 minuty temu, xXPiotrekXx19 napisał: Ja też dopiero od niedawna jeżdżę nowym nabytkiem a tak to poprzednio troszke głupio jechac na ogólno polski jakimś starym autem. Na kolejny juz na pewno się pisze a nawet będe mógł kogoś zabrać bo ja jestem nie pijący wiec moge byc kierowca w tej wyprawie do męczarni alkoholowej Zawartość dodana 1 minute later Widzisz jak by było wczesniej wiadomo o takim czym to pewnie bym się wybrał. tylko nie było nic wiadomo bo ten temat zamarł jakoś To nie czytamy ogólnopolskich ? eee co roku jest zlot, a w tym roku zabrałam dealera z trzema A4 B9. Wielka szkoda, że nikt nie pojechał. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ekipa łódzka też będzie. Zawartość dodana 4 minutes later 2 minuty temu, OficeR napisał: Ja z ramka A4 Klub Polska B5 Battalion nie moglbym tam wjechac nas tam nie lubia Kto ? jakich Was ? właśnie przez takie podejscie tracicie . Było mnóstwo nowych osób, bardzo fajna atmosfera , jazdy testowe, nagrody od Audi Polska ale skoro ramki są tym kryterium....to nie wnikam w uprzedzenia.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja oczywiście się pisze na kolejny rok chyba że jeszcze jest jakis ogólnopolski w tym roku to bym pojechał.
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 5 minut temu, xXPiotrekXx19 napisał: Ja oczywiście się pisze na kolejny rok chyba że jeszcze jest jakis ogólnopolski w tym roku to bym pojechał. Trzymam za słowo
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Teraz, Magdalenah napisał: Trzymam za słowo Spoko dotrzymam go Zawartość dodana 0 minutes later Może ma ktoś z was ochotę się przejechac na tarki Motor show do poznania bo jadę w niedziele i mam wolne miejsca
OficeR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 10 minut temu, Magdalenah napisał: Kto ? jakich Was ? właśnie przez takie podejscie tracicie . Było mnóstwo nowych osób, bardzo fajna atmosfera , jazdy testowe, nagrody od Audi Polska ale skoro ramki są tym kryterium....to nie wnikam w uprzedzenia. Ja byłem na ogólnopolskim w Ostrowie w 2014 i potwierdzam, atmosfera była przednia i super zabawa, a auta perfekcyjnie odpicowane i kupa śmiechu. Jakby Dealer Audi dał pokierować nową B9 to chętnie bym pojechał
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jazda testowa zwykle polega na siedzeniu za kierownicą Jak inaczej poznać nowy model ? z fotela pasażera niedosyt.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Magdalenah napisał: Jazda testowa zwykle polega na siedzeniu za kierownicą Jak inaczej poznać nowy model ? z fotela pasażera niedosyt. OficeR zapewne miał na mysli że jak by mu dali jechac z łodzi do bukowiny to by pojechał
Magdalenah Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Jazdy testowe się udały, allroadem po błotach też , Ci co chcieli spróbowali, ci co liczą na sponsoring siedzą w domu. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Magdalenah
OficeR Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na zaden sposoring sie nigdy nie polasilem i nie polasze
Rekomendowane odpowiedzi