tutusik Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Rekord pobity ;-D pięć A4 ;-D do nastepnego zlotu panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dzięki wielkie chłopaki za ciepłe przyjęcie w tak zimnych okolicznościach przyrody. Do zobaczenia za niedługo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 hej gugas kiedy foteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja również dziekuje wszystkim wytrwałym za przybycie i mam nadzieje nasza grupka bedzie się za każdym razem powiększać! :th: Happy New Year Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Panowie, czy może być piękniejszy widok niż kilka takich . Świetne fotki, :oklaski: niech inni oglądają i może coś się ruszy. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 jasne ze moze np: jeszcze moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Guga zapożyczyłem sobie bo bardzo mi się podoba Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę:marzeń o które warto walczyć,radości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei której nie można stracić Sfinks z rodzinką[br]Dopisany: 23 Grudzień 2007, 23:33 _________________________________________________Guga PS. na spocie w czewie bedziesz z żonką????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No no no... foty first class ale chyba Wam zimno było, bo jakieś drżenie widzę :> Łodzianie kto tam się do nas wybiera 29tego? Proszę pisać esa, ja oddzwonię! a przy okazji: zdrowych i wesołych świąt.... a szczęsliwego Nowego Roku to Wam będę życzyć osobiście w Częstochowie gorące pozdro : OSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr13 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Czesc, Widze, ze chwila (kilka miesiecy ) nieuwagi, a tu watek spotow lodzkich odzyl. Postaram sie podjechac jesli tylko czas pozwoli.. pozdr, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Panowie kto sie z Was wybiera na zlot do Cze-wy?? Bede mial przesylke dosc duzych rozmiarów (pol bagaznika i 1 czesc siedzenia otworzona) dla kolegi Pikusia. Bedzie ktos laskaw to zabrac w okolice Lodzi czy Belchatowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 siema Gugas , bylem w Lodzi w zeszy piatek, niestety nie mialem numeru do ciebie a byl to totalny spontan, zakonczylem w jakims klubie muzycznym na Piotrkowskiej fajna muza byla . Bede ponownie w drodze powrotnej do UK w nastepny piatek 05.01.2008 ale chyba rano ok 8-9 , jak masz czas na super szybki spocik to daj znac 888 069595 . pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cloo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 SEB-A4-milo bylo Cie wczoraj poznac i dzieki za towarzystwo :> Mam nadzieje ze spotkamy sie w Wiśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udanego sylwka i szampańskiej zabawy od sfinksa Agi i Natalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 SEB-A4, GUGAS I OGOLNIE WSZYSCY MANIACY Z LODZI SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dziękuje wam wszystkim za życzenia i również życze W*S*Z*Y*S*T*K*I*E*G*O*********** N*A*J*L*E*P*S*Z*E*G*O* W 2008 ROKU Ps...no i mam nadzieje do zobaczenia w Wiśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 INFO: Piątek 4. 01. 2008 organizujemy mini spota opolskiego z udziałem naszych przyjaciół z calego kraju. Spotykamy sie o godzinie 20:00 w zajeżdzie Opolskim (dawny Niedżwiednik) www.zajazdopolski.com tam jest mapka ale powiem ze jest to na trasie opole-->gliwice katowice kraków na 5 kilometrze od Opola. Dla Zgiepesowanych namiary na wontku Opolskim. Lista obecności powstaje na stronie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4927.4845.html SERDECZNIE ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 NyPal. Dzięki za zaproszenie. Z miłą chęcią...w sumie nie jest tak daleko ...ja niestety tym razem nie dam rady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 gugas, co sie z Toba dzieje, ze nic nie organizujesz? Nowy rok mamy, a Ty co jeszcze nei wytrzezwiales po sylwku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja auto to juz dawno zlozylem tylko zmienic chce na poliftowy. No i pare rzeczy tez pasowaloby zrobic. Ja wstepnie sie deklaruje ale nigdy nie wiadomo jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 gugas a ta data to chyba nei bardzo jasne ze bedzie milo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi